I egen liga : Ett porträtt av Tommy Lindström, den kontroversielle chefen för rikskriminalen vars metoder ansågs bryta mot lagen – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Thomas Sjöberg

Jämför och hitta det billigaste priset på I egen liga : Ett porträtt av Tommy Lindström, den kontroversielle chefen för rikskriminalen vars metoder ansågs bryta mot lagen innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. I egen liga : Ett porträtt av Tommy Lindström, den kontroversielle chefen för rikskriminalen vars metoder ansågs bryta mot lagen är skriven av Thomas Sjöberg och gavs ut 2014-09-22.

I egen liga : Ett porträtt av Tommy Lindström, den kontroversielle chefen för rikskriminalen vars metoder ansågs bryta mot lagen som bok, ljudbok eller e-bok.
I egen liga : Ett porträtt av Tommy Lindström, den kontroversielle chefen för rikskriminalen vars metoder ansågs bryta mot lagen

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 109

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om I egen liga : Ett porträtt av Tommy Lindström, den kontroversielle chefen för rikskriminalen vars metoder ansågs bryta mot lagen

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring I egen liga : Ett porträtt av Tommy Lindström, den kontroversielle chefen för rikskriminalen vars metoder ansågs bryta mot lagen. Boken är skriven av författaren Thomas Sjöberg. Telegram Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för I egen liga : Ett porträtt av Tommy Lindström, den kontroversielle chefen för rikskriminalen vars metoder ansågs bryta mot lagen var 2014-09-22.

Originalspråket som Thomas Sjöberg skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Biografier vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa I egen liga : Ett porträtt av Tommy Lindström, den kontroversielle chefen för rikskriminalen vars metoder ansågs bryta mot lagen i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 55 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 180 x 110 x 4 mm och den väger så mycket som 66 g. I egen liga : Ett porträtt av Tommy Lindström, den kontroversielle chefen för rikskriminalen vars metoder ansågs bryta mot lagen ISBN är 9789174236040. I egen liga : Ett porträtt av Tommy Lindström, den kontroversielle chefen för rikskriminalen vars metoder ansågs bryta mot lagen är en del av serien: Telegram Journalistik.


Läs I egen liga : Ett porträtt av Tommy Lindström, den kontroversielle chefen för rikskriminalen vars metoder ansågs bryta mot lagen som bok

För dig som vill köpa och läsa I egen liga : Ett porträtt av Tommy Lindström, den kontroversielle chefen för rikskriminalen vars metoder ansågs bryta mot lagen som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 109 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på I egen liga : Ett porträtt av Tommy Lindström, den kontroversielle chefen för rikskriminalen vars metoder ansågs bryta mot lagen som ljudbok

Vill du lyssna på I egen liga : Ett porträtt av Tommy Lindström, den kontroversielle chefen för rikskriminalen vars metoder ansågs bryta mot lagen som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs I egen liga : Ett porträtt av Tommy Lindström, den kontroversielle chefen för rikskriminalen vars metoder ansågs bryta mot lagen som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa I egen liga : Ett porträtt av Tommy Lindström, den kontroversielle chefen för rikskriminalen vars metoder ansågs bryta mot lagen som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs I egen liga : Ett porträtt av Tommy Lindström, den kontroversielle chefen för rikskriminalen vars metoder ansågs bryta mot lagen som pocket

I egen liga : Ett porträtt av Tommy Lindström, den kontroversielle chefen för rikskriminalen vars metoder ansågs bryta mot lagen finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa I egen liga : Ett porträtt av Tommy Lindström, den kontroversielle chefen för rikskriminalen vars metoder ansågs bryta mot lagen med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa I egen liga : Ett porträtt av Tommy Lindström, den kontroversielle chefen för rikskriminalen vars metoder ansågs bryta mot lagen med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: I egen liga : Ett porträtt av Tommy Lindström, den kontroversielle chefen för rikskriminalen vars metoder ansågs bryta mot lagen
 • Författare: Thomas Sjöberg
 • Genre: Biografier
 • Förlag: Telegram Förlag
 • Utgivningsdatum: 2014-09-22
 • Pris: 109
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 55
 • Fysiska dimensioner: 180 x 110 x 4 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789174236040

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit I egen liga : Ett porträtt av Tommy Lindström, den kontroversielle chefen för rikskriminalen vars metoder ansågs bryta mot lagen?

I egen liga : Ett porträtt av Tommy Lindström, den kontroversielle chefen för rikskriminalen vars metoder ansågs bryta mot lagen är skriven av författaren Thomas Sjöberg

När gavs I egen liga : Ett porträtt av Tommy Lindström, den kontroversielle chefen för rikskriminalen vars metoder ansågs bryta mot lagen ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2014-09-22.

Var kan jag köpa I egen liga : Ett porträtt av Tommy Lindström, den kontroversielle chefen för rikskriminalen vars metoder ansågs bryta mot lagen?

Vi rekommenderar att du köper I egen liga : Ett porträtt av Tommy Lindström, den kontroversielle chefen för rikskriminalen vars metoder ansågs bryta mot lagen hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

“I egen liga” publicerades ursprungligen i nummer 2 1995 av Vanity Fair-inspirerade magasinet Intrig, vars slogan var “Adjö tristess”. I Intrig, som gavs ut av Intellecta, kunde vi möta världsstjärnor som Madonna, Catherine Deneuve eller Federico Fellini och svenska som Jonas Gardell, Harry Schein och Eva Dahlgren, ta del av maktintriger, epokgörande modereportage och målande skildringar av samtiden. 1992-1994 bestod redaktionen bland andra av chefredaktör Bobo Karlsson, Ingrid Larsson, Anna Berg, art director Carl Johan Hane samt förlagsredaktör Lars Peder Hedberg. Från 1994-1995 bestod redaktionen bland andra av chefredaktör Lars Peder Hedberg, Sandra Grill, Lars Linder och art director Johan Carlsson, som efterträddes av Lotta Jörgensen.Brottsligheten utvecklas, men den svenska rättvisan är låst av gårdagens regler. Sparkade rikskrimchefen Tommy Lindström är snuten som inte ville acceptera den föråldrade spel planen. Nu spelar han i en alldeles egen liga och delvis i gråzonen. Och alla vet – kopplar man in Lindström blir det resultat.Telegram Journalistik ger ut god journalistik som publicerats genom tiderna – i bokform. Krönikor, essäer, reportage, artiklar, spännande features, djuplodande intervjuer, grävande reportage – journalister från den så omsusade magasinsboomen under 80-, 90- och 00-talet öppnar sina digra arkiv, och det har skrivits fantastiska texter även innan dess som nu kan tillgängliggöras igen. Det skrivs dessutom nya texter, som nu kan läsas direkt – i en e-bok eller en tryckt bok, läsaren väljer. Thomas Sjöberg är född 1958 och är verksam som journalist sedan mer än 35 år. Han har arbetat som nyhetsreporter inom dagspress, frilansat för populärpress och innehaft olika redaktörsroller, bl.a. 10 år på SAS ombord magasin Scanorama. Han är känd för sina kontroversiella personporträtt och har skrivit uppmärksammade biografier över Ingvar Kamprad, Berth Milton och Ingmar Bergman. Mest känd är han för den bästsäljande boken Carl XVI Gustaf – Den motvillige monarken. 2011 mottog han Frilanspriset för sina jour nalistiska insatser.

Utgivande förlag: Telegram Förlag