Husman : alla de klassiska rätterna (och några bortglömda) – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Stefan Ekengren

Jämför och hitta det billigaste priset på Husman : alla de klassiska rätterna (och några bortglömda) innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Husman : alla de klassiska rätterna (och några bortglömda) är skriven av Stefan Ekengren och gavs ut 2016-09-17.

Husman : alla de klassiska rätterna (och några bortglömda) som bok, ljudbok eller e-bok.
Husman : alla de klassiska rätterna (och några bortglömda)

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 219

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Husman : alla de klassiska rätterna (och några bortglömda)

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Husman : alla de klassiska rätterna (och några bortglömda). Boken är skriven av författaren Stefan Ekengren. Natur &amp är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Husman : alla de klassiska rätterna (och några bortglömda) var 2016-09-17.

Originalspråket som Stefan Ekengren skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Nationella & regionala kök vilket ger den Qcaa som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Husman : alla de klassiska rätterna (och några bortglömda) i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 175 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 248 x 197 x 20 mm och den väger så mycket som 772 g. Husman : alla de klassiska rätterna (och några bortglömda) ISBN är 9789127145863. Husman : alla de klassiska rätterna (och några bortglömda) är en fristående bok .


Läs Husman : alla de klassiska rätterna (och några bortglömda) som bok

För dig som vill köpa och läsa Husman : alla de klassiska rätterna (och några bortglömda) som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 219 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Husman : alla de klassiska rätterna (och några bortglömda) som ljudbok

Vill du lyssna på Husman : alla de klassiska rätterna (och några bortglömda) som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Husman : alla de klassiska rätterna (och några bortglömda) som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Husman : alla de klassiska rätterna (och några bortglömda) som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Husman : alla de klassiska rätterna (och några bortglömda) som pocket

Husman : alla de klassiska rätterna (och några bortglömda) finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Husman : alla de klassiska rätterna (och några bortglömda) med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Husman : alla de klassiska rätterna (och några bortglömda) med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Husman : alla de klassiska rätterna (och några bortglömda)
 • Författare: Stefan Ekengren
 • Genre: Nationella & regionala kök
 • Förlag: Natur &amp
 • Utgivningsdatum: 2016-09-17
 • Pris: 219
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 175
 • Fysiska dimensioner: 248 x 197 x 20 mm
 • SAB: Qcaa
 • ISBN: 9789127145863

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Husman : alla de klassiska rätterna (och några bortglömda)?

Husman : alla de klassiska rätterna (och några bortglömda) är skriven av författaren Stefan Ekengren

När gavs Husman : alla de klassiska rätterna (och några bortglömda) ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2016-09-17.

Var kan jag köpa Husman : alla de klassiska rätterna (och några bortglömda)?

Vi rekommenderar att du köper Husman : alla de klassiska rätterna (och några bortglömda) hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Utsedd till Årets Best Chef Book 2016 i Årets Svenska Måltidslitteratur 2016! “Både recept och bilder ger otrolig lust att genast botanisera mera i svenska mattraditioner.” Allt om Mat De flesta har någon form av relation till svensk husmanskost. Men hur många kan laga till en riktigt god kokt kalv med dill, en perfekt kalops eller ärter med fläsk? Eller en god hederlig köttsoppa med klimp allmogemat på stjärnnivå som slår vilken asieninfluerad fusionrätt som helst. Under hela kockkarriären har svensk husman haft en framträdande plats för Stefan Ekengren. Nu har han samlat ett 60-tal favoriter som kåldolmar, stekt strömming, oxbringa, fläsk med löksås, ängamat och hembakt ostkaka med lättvispad grädde och sylt. Boken inspirerar till att bjuda på husman inte bara till vardags. Rätt tillagad är till exempel lapskojs uppe på nobelbankettnivå. För att inte tala om laxpudding! Gasen i botten på motorvägen, men ändå långsam cruising på en ensam landsväg. Allt på en gång, både len och fin men med tryck i smaken. Alla recept finns angivna till både 4 och 10 personer och inleds med en berättelse och tillagningstips för att lyckas. Till de flesta rätter finns också förslag på hur du höjer dem ett snäpp och tar dem vidare på ett otraditionellt sätt. Toast Pelle Janzon kan till exempel göras på tunna skivor lax, innan du monterar din kålpudding kan du röka kålen i röklåda för att få mild röksmak, servera laxpuddingen med fänkålscrudité och kalopsen med mormorskokta morötter gafflade med smör. Stefan Ekengren är köksmästare på Görvälns Slott i Järfälla utanför Stockholm. Han är också krönikör i Gourmet. Stefans mission för husmanskost har pågått länge och på bloggen Kökstugg blandar han husmanskost med modern mat inspirerad av äldre tekniker. Epitetet Världens äldsta kock kommer av bloggens alla oändliga historier om mat. Med sin genuina kunskap om svensk husmanskost hoppas Stefan kunna inspirera till att det lagas och bjuds på husmanskost lite oftare i hemmen. “Jag tycker att den här boken är jättefin, jag tänker att den funkar ju väldigt bra”Magnus Utvik, SVT Gomorron Sverige “En perfekt bok att ta till när middagsfantasin tryter – eller ge bort till ett nysatt bo.”Lantliv “Stefan Ekengren tar svensk husmanskost på blodigt allvar – fast med genial humor i texterna.”Buffé “Här hittar du ett 60-tal olika rätter, som kåldolmar, stekt strömming, pyttipanna, ängamat och hembakad ostkaka med grädde och sylt – mums!”Matmagasinet”Med Husman så har Stefan Ekengren hittat helt rätt. I stället för att göra som så många andra och blicka ut över världen så har Ekengren grävt på stället och hittat husman. Och även om det “bara” är husman så förundras man ju över hur jäkla gott det är varje gång man äter det.”Johan Engman, Umeå tidning “Förorden ger en kul bakgrund till maten och bjuder på igenkänning.”Allt om Vin Både recept och bilder ger otrolig lust att genast botanisera mera i svenska mattraditioner. Allt om Mat

Utgivande förlag: Natur &amp