Huset i Hamptons – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Tasmina Perry

Jämför och hitta det billigaste priset på Huset i Hamptons innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Huset i Hamptons är skriven av Tasmina Perry och gavs ut 2018-06-28.

Huset i Hamptons som bok, ljudbok eller e-bok.
Huset i Hamptons

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 207

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Huset i Hamptons

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Huset i Hamptons. Boken är skriven av författaren Tasmina Perry. Printz Publishing är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Huset i Hamptons var 2018-06-28.

Originalspråket som Tasmina Perry skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Deckare Skönlitteratur i översättning vilket ger den Hce som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Huset i Hamptons i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 444 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 220 x 150 x 35 mm och den väger så mycket som 630 g. Huset i Hamptons ISBN är 9789177710691. Huset i Hamptons är en fristående bok .


Läs Huset i Hamptons som bok

För dig som vill köpa och läsa Huset i Hamptons som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 207 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Huset i Hamptons som ljudbok

Vill du lyssna på Huset i Hamptons som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Huset i Hamptons som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Huset i Hamptons som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Huset i Hamptons som pocket

Huset i Hamptons finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Huset i Hamptons med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Huset i Hamptons med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Huset i Hamptons
 • Författare: Tasmina Perry
 • Genre: Deckare Skönlitteratur i översättning
 • Förlag: Printz Publishing
 • Utgivningsdatum: 2018-06-28
 • Pris: 207
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 444
 • Fysiska dimensioner: 220 x 150 x 35 mm
 • SAB: Hce
 • ISBN: 9789177710691

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Huset i Hamptons?

Huset i Hamptons är skriven av författaren Tasmina Perry

När gavs Huset i Hamptons ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2018-06-28.

Var kan jag köpa Huset i Hamptons?

Vi rekommenderar att du köper Huset i Hamptons hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Ett hus att dö för. Hemligheter att döda för. Jem Chapman kan knappt tro det när hon och hennes pojkvän blir inbjudna att dela ett sommarhus. Och inte vilket hus som helst: en fantastisk villa i den lyxiga semesterorten Hamptons utanför New York. Men så fort de kommer dit inser Jem att huset ruvar på en sorglig historia. Förra året drunknade en ung kvinna, Alice, i poolen på baksidan. Resten av gruppen säger att hon hade psykiska problem, och att hon inte kunde simma. Men ju närmare Jem lär känna sina nya, glamourösa vänner närmare förstår hon att de alla döljer något. Vad hände egentligen med Alice förra sommaren? Och hur långt är den skyldiga beredd att gå för att bevara sin hemlighet? Huset i Hamptons är en glamourös thriller med starka karaktärer och fantastiska miljöer. Ett måste för alla som gillar tv-serier som The Affair och Riviera.

Utgivande förlag: Printz Publishing