Hur låter svenskan, ejengklien? – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Olle Engstrand

Jämför och hitta det billigaste priset på Hur låter svenskan, ejengklien? innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Hur låter svenskan, ejengklien? är skriven av Olle Engstrand och gavs ut 2020-04-24.

Hur låter svenskan, ejengklien? som bok, ljudbok eller e-bok.
Hur låter svenskan, ejengklien?

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 199

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Hur låter svenskan, ejengklien?

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Hur låter svenskan, ejengklien?. Boken är skriven av författaren Olle Engstrand. Norstedts är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Hur låter svenskan, ejengklien? var 2020-04-24.

Originalspråket som Olle Engstrand skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Lingvistik vilket ger den Fc.011 som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Hur låter svenskan, ejengklien? i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 271 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 210 x 135 x 2 mm och den väger så mycket som 20 g. Hur låter svenskan, ejengklien? ISBN är 9789113111711. Hur låter svenskan, ejengklien? är en fristående bok .


Läs Hur låter svenskan, ejengklien? som bok

För dig som vill köpa och läsa Hur låter svenskan, ejengklien? som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 199 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Hur låter svenskan, ejengklien? som ljudbok

Vill du lyssna på Hur låter svenskan, ejengklien? som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Hur låter svenskan, ejengklien? som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Hur låter svenskan, ejengklien? som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Hur låter svenskan, ejengklien? som pocket

Hur låter svenskan, ejengklien? finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Hur låter svenskan, ejengklien? med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Hur låter svenskan, ejengklien? med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Hur låter svenskan, ejengklien?
 • Författare: Olle Engstrand
 • Genre: Lingvistik
 • Förlag: Norstedts
 • Utgivningsdatum: 2020-04-24
 • Pris: 199
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 271
 • Fysiska dimensioner: 210 x 135 x 2 mm
 • SAB: Fc.011
 • ISBN: 9789113111711

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Hur låter svenskan, ejengklien??

Hur låter svenskan, ejengklien? är skriven av författaren Olle Engstrand

När gavs Hur låter svenskan, ejengklien? ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2020-04-24.

Var kan jag köpa Hur låter svenskan, ejengklien??

Vi rekommenderar att du köper Hur låter svenskan, ejengklien? hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Vad är det som utmärker svenskan i jämförelse med andra språk? Varför låter vi som svenske kocken i Mupparna i andras öron? Är svenska ett svårt språk att lära sig uttala? Vilka är de vanligaste uttalsfelen som svenskar gör när de ska tala engelska? Hur låter de svenska dialekterna?Det är några av de frågetecken som rätas ut i den här rika och intressanta boken om svenskt talspråk. Här kan man läsa om svenskans språkljud och satsmelodi, vad som kännetecknar de svenska dialekterna, hur talad svenska har utvecklats under århundradena, om skillnaden mellan talat och skrivet språk, om brytning, accenter, tvåspråkighet och mycket annat. Professor Olle Engstrand ger oss de stora sammanhangen. Men han ger oss även en mängd underhållande kuriosa. Hur var det med Karl den stores korta tungband? Finns det en koppling mellan engelska och Orsa-mål? Och varför gick det så illa för Lidvard Aslakson när han i all välmening önskade Arne Tolleifson ett Gott sint ju! (Gud vare med dig) en sen kväll i Telemarks fylke år 1489?E-boken innehåller ljudfiler.Tyvärr fungerar det inte att lyssna på dessa i alla typer av läsplattor. Ljudfilerna finns också att lyssna till på nätet:www.norstedts.se/OlleEngstrand

Utgivande förlag: Norstedts