Hur jag skulle vilja försvinna – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Eli Levén

Jämför och hitta det billigaste priset på Hur jag skulle vilja försvinna innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Hur jag skulle vilja försvinna är skriven av Eli Levén och gavs ut 2020-09-09.

Hur jag skulle vilja försvinna som bok, ljudbok eller e-bok.
Hur jag skulle vilja försvinna

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 219

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Hur jag skulle vilja försvinna

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Hur jag skulle vilja försvinna. Boken är skriven av författaren Eli Levén. Norstedts är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Hur jag skulle vilja försvinna var 2020-09-09.

Originalspråket som Eli Levén skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Samtida skönlitteratur vilket ger den Hc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Hur jag skulle vilja försvinna i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 191 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 217 x 143 x 18 mm och den väger så mycket som 337 g. Hur jag skulle vilja försvinna ISBN är 9789113107110. Hur jag skulle vilja försvinna är en fristående bok .


Läs Hur jag skulle vilja försvinna som bok

För dig som vill köpa och läsa Hur jag skulle vilja försvinna som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 219 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Hur jag skulle vilja försvinna som ljudbok

Vill du lyssna på Hur jag skulle vilja försvinna som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Hur jag skulle vilja försvinna som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Hur jag skulle vilja försvinna som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Hur jag skulle vilja försvinna som pocket

Hur jag skulle vilja försvinna finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Hur jag skulle vilja försvinna med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Hur jag skulle vilja försvinna med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Hur jag skulle vilja försvinna
 • Författare: Eli Levén
 • Genre: Samtida skönlitteratur
 • Förlag: Norstedts
 • Utgivningsdatum: 2020-09-09
 • Pris: 219
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 191
 • Fysiska dimensioner: 217 x 143 x 18 mm
 • SAB: Hc
 • ISBN: 9789113107110

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Hur jag skulle vilja försvinna?

Hur jag skulle vilja försvinna är skriven av författaren Eli Levén

När gavs Hur jag skulle vilja försvinna ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2020-09-09.

Var kan jag köpa Hur jag skulle vilja försvinna?

Vi rekommenderar att du köper Hur jag skulle vilja försvinna hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

De följer varandra genom livet, de är varandras kompass. Men när Felix försvinner vet Robin inte längre vad av honom själv som är kvar.New York är platsen som ska få Robin att glömma sig själv. En plats som är världens kaotiska centrum, en plats där allt är tillfälligt och till låns. Här kan erotiken, berusningen och våldet en gång för alla upplösa gränsen mellan honom och världen.Men har gränsupplösningen en yttre gräns? Går det att fly minnen när de en gång har satt rot i den egna kroppen? Och vilka blir konsekvenserna om den yttre gränsen passeras?Hur jag skulle vilja försvinna är en brutalt vacker roman om kärlek, sorg och frigörelse.

Utgivande förlag: Norstedts