Hundutställning med sikte på Best in Show – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Tina Gavling

Jämför och hitta det billigaste priset på Hundutställning med sikte på Best in Show innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Hundutställning med sikte på Best in Show är skriven av Tina Gavling och gavs ut 2019-12-13.

Hundutställning med sikte på Best in Show som bok, ljudbok eller e-bok.
Hundutställning med sikte på Best in Show

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 459

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Hundutställning med sikte på Best in Show

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Hundutställning med sikte på Best in Show. Boken är skriven av författaren Tina Gavling. Kungliga Hundars Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Hundutställning med sikte på Best in Show var 2019-12-13.

Originalspråket som Tina Gavling skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Hundar som sällskapsdjur vilket ger den Qdfja som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Hundutställning med sikte på Best in Show i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 216 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är och den väger så mycket som . Hundutställning med sikte på Best in Show ISBN är 9789198577006. Hundutställning med sikte på Best in Show är en fristående bok .


Läs Hundutställning med sikte på Best in Show som bok

För dig som vill köpa och läsa Hundutställning med sikte på Best in Show som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 459 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Hundutställning med sikte på Best in Show som ljudbok

Vill du lyssna på Hundutställning med sikte på Best in Show som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Hundutställning med sikte på Best in Show som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Hundutställning med sikte på Best in Show som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Hundutställning med sikte på Best in Show som pocket

Hundutställning med sikte på Best in Show finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Hundutställning med sikte på Best in Show med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Hundutställning med sikte på Best in Show med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Hundutställning med sikte på Best in Show
 • Författare: Tina Gavling
 • Genre: Hundar som sällskapsdjur
 • Förlag: Kungliga Hundars Förlag
 • Utgivningsdatum: 2019-12-13
 • Pris: 459
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 216
 • Fysiska dimensioner:
 • SAB: Qdfja
 • ISBN: 9789198577006

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Hundutställning med sikte på Best in Show?

Hundutställning med sikte på Best in Show är skriven av författaren Tina Gavling

När gavs Hundutställning med sikte på Best in Show ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2019-12-13.

Var kan jag köpa Hundutställning med sikte på Best in Show?

Vi rekommenderar att du köper Hundutställning med sikte på Best in Show hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Den här boken är tänkt att ge en ordentlig inblick i hundutställningarnas förtrollande värld. Den innehåller allt ifrån regler och hur hundutställningar går till rent praktiskt till hur du kan ställa upp och visa din hund på bästa sätt. Kanske viktigast av allt, vi berättar också om alla våra favoritknep kring hur du bäst kan träna och förbereda din hund så att den verkligen kommer uppskatta sin uppgift. Vår förhoppning är att boken ska vara till stor hjälp för dig som är nybörjare, men att även du som redan ställer ut din hund en hel del ska hitta guldkorn att ta vara på. Oavsett om din fyrbenta vän är kortbent eller långbent, strävpälsad, långpälsad eller naken. Oavsett om öronen står upp eller hänger ner, eller om den har kort eller lång svans. Med rätt förutsättningar kommer ni känna er oslagsbara.

Utgivande förlag: Kungliga Hundars Förlag