Höstvind & djupa vatten – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av H-K Rönblom

Jämför och hitta det billigaste priset på Höstvind & djupa vatten innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Höstvind & djupa vatten är skriven av H-K Rönblom och gavs ut 2016-07-21.

Höstvind & djupa vatten som bok, ljudbok eller e-bok.
Höstvind & djupa vatten

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 179

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Höstvind & djupa vatten

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Höstvind & djupa vatten. Boken är skriven av författaren H-K Rönblom. Modernista är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Höstvind & djupa vatten var 2016-07-21.

Originalspråket som H-K Rönblom skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Klassiska deckare vilket ger den Hc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Höstvind & djupa vatten i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 206 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 216 x 145 x 17 mm och den väger så mycket som 341 g. Höstvind & djupa vatten ISBN är 9789177011460. Höstvind & djupa vatten är en del av serien: Paul Kennet (del 2).


Läs Höstvind & djupa vatten som bok

För dig som vill köpa och läsa Höstvind & djupa vatten som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 179 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Höstvind & djupa vatten som ljudbok

Vill du lyssna på Höstvind & djupa vatten som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Höstvind & djupa vatten som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Höstvind & djupa vatten som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Höstvind & djupa vatten som pocket

Höstvind & djupa vatten finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Höstvind & djupa vatten med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Höstvind & djupa vatten med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Höstvind & djupa vatten
 • Författare: H-K Rönblom
 • Genre: Klassiska deckare
 • Förlag: Modernista
 • Utgivningsdatum: 2016-07-21
 • Pris: 179
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 206
 • Fysiska dimensioner: 216 x 145 x 17 mm
 • SAB: Hc
 • ISBN: 9789177011460

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Höstvind & djupa vatten?

Höstvind & djupa vatten är skriven av författaren H-K Rönblom

När gavs Höstvind & djupa vatten ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2016-07-21.

Var kan jag köpa Höstvind & djupa vatten?

Vi rekommenderar att du köper Höstvind & djupa vatten hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

»Välskriven, rolig och vass.« | GÖRAN EVERDAHL, GO’KVÄLL »Med Höstvind & djupa vatten slog H.-K. Rönblom igenom på riktigt som en av de ledande och den mest litteräre kriminalromanförfattaren. En lysande social skildring av det mindre samhället och dess invånare. Rönbloms bästa bok.« | LENNART HÖGMAN, DAST MAGAZINEEn av tidernas bästa kriminalromaner Paul Kennet är tillbaka som läroverkslärare i Sundhamn efter ett års tjänstledighet. Nykterhetsivraren Gerhard Bäck, som arbetar som avläsare på stadens elverk, omkommer plötsligt i vad som antas vara ett pojkstreck. Eller är det en galnings verk? Händelsen väcker Paul Kennets intresse. Han börjar söka i kretsen av möjliga gärningsmän. Finns det en mördare i ledningen för nykterhetsföreningen Vid sin sida har han sin syster Susanne i rollen som en nordisk, kvinnlig, sofistikerad doktor Watson. H.-K. RÖNBLOM [1901-1965] var tillsammans med Maria Lang och Stieg Trenter en av de verkligt stora svenska kriminalförfattarna på femtio- och sextiotalet. Samtidigt var han journalist och politisk redaktör bland annat på Aftonbladet, och hans böcker är skarpa, syrliga skildringar av dåtidens Sverige såväl som uppslukande pusseldeckare i Agatha Christie-traditionen. »Rönbloms böcker är en glädje att läsa. De är intelligent skrivna, med god, lätt ironisk stil och dessutom ofta med ett metaperspektiv, som roar den vana deckarläsaren.« | CARINA BURMAN, SVD »Återutgivningen av Rönbloms romaner är i varje fall en kulturgärning att tacka för.« | PÄR ALEXANDERSSON, DAST MAGAZINE »Av de fyra stora i Sverige under femtio- och sextiotalet (Stieg Trenter, Maria Lang, Vic Suneson och H.-K. Rönblom) är H.-K. Rönblom min favorit. Han är som en mer intelligent och rolig Agatha Christie, om ni kan tänka er en sån, med pricksäkra skildringar av alldeles vanliga människor i en svensk småstad under femtiotalet. Huvudpersonen, doktor Paul Kennet, är en adjunkt som intresserar sig för mordgåtor av rent intellektuella skäl.« | LOTTA OLSSON, DN, väljer Höstvind & djupa vatten till »en av de 100 bästa deckarna genom tiderna« Död bland de döda [1954] inleder, tillsammans med Höstvind & djupa vatten [1955], Modernistas utgivning av H.-K. Rönbloms romaner.Höstvind & djupa vatten fick Expressens Sherlockpris när den kom ut, och röstades 1991 fram som »en av de 50 bästa kriminalromanerna genom tiderna« på Världsbibliotekets lista, en omröstning som bland annat Svenska Deckarakademin deltog i. 2015 valdes den till »en av de 100 bästa deckarna genom tiderna« av Lotta Olsson i DN. Boken är den andra i serien om Paul Kennet.Höstvind?

Utgivande förlag: Modernista