Höstsol – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Lars Wilderäng

Jämför och hitta det billigaste priset på Höstsol innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Höstsol är skriven av Lars Wilderäng och gavs ut 2018-08-15.

Höstsol som bok, ljudbok eller e-bok.
Höstsol

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 59

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Höstsol

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Höstsol. Boken är skriven av författaren Lars Wilderäng. Massolit är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Höstsol var 2018-08-15.

Originalspråket som Lars Wilderäng skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Politiska & juridiska spänningsromaner vilket ger den Hc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Pocket.

Om du vill läsa Höstsol i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 477 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 178 x 110 x 25 mm och den väger så mycket som 256 g. Höstsol ISBN är 9789176795439. Höstsol är en del av serien: Höstserien (del 1).


Läs Höstsol som bok

För dig som vill köpa och läsa Höstsol som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 59 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Höstsol som ljudbok

Vill du lyssna på Höstsol som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Höstsol som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Höstsol som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Höstsol som pocket

Höstsol finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Höstsol med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Höstsol med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Höstsol
 • Författare: Lars Wilderäng
 • Genre: Politiska & juridiska spänningsromaner
 • Förlag: Massolit
 • Utgivningsdatum: 2018-08-15
 • Pris: 59
 • Format: Pocket
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 477
 • Fysiska dimensioner: 178 x 110 x 25 mm
 • SAB: Hc
 • ISBN: 9789176795439

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Höstsol?

Höstsol är skriven av författaren Lars Wilderäng

När gavs Höstsol ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2018-08-15.

Var kan jag köpa Höstsol?

Vi rekommenderar att du köper Höstsol hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Det är tidig september och i Stockholms skärgård pågår ännu en ubåtsjakt, men den här gången lyckas en privatperson fånga något på bild, något som sätter stor press på det redan skakiga världsläget.På Generalstaben i Moskva tar en överste ett livsavgörande beslut, och en diplomat vid ryska ambassaden är allt annat än det han utger sig för att vara. Samtidigt gör ett amerikanskt specialförband i Irak en upptäckt som kommer att få ödesdigra konsekvenser.På hemmaplan försöker Johanna lägga all sin energi på sitt repövande kompani istället för på sitt havererade förhållande. Hennes ex Jonas börjar sitt nya jobb som beredskapshandläggare i Uppsala medan hans bror Christian placeras ut som livvakt hos den excentriske och svårhanterade utrikesministern. Snart börjar det gå upp för dem alla att den trygga verklighet de så länge tagit för given sakta men säkert är på väg att förändras.Ingenting är som det verkar. Är de alla bara marionetter i ett säkerhetspolitiskt spel med de allra högsta av insatser? Vem håller egentligen i trådarna när utvecklingen i världen tar en fasansfull vändning?Höstsol är den första delen i en rafflande säkerhetspolitisk thrillerserie i två delar som utspelar sig i en framtid som ligger obehagligt nära vår egen tid, och som tar avstamp i dagens säkerhetspolitiska läge.

Utgivande förlag: Massolit