Hos dig min längtan är förtöjd – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Karin Collins

Jämför och hitta det billigaste priset på Hos dig min längtan är förtöjd innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Hos dig min längtan är förtöjd är skriven av Karin Collins och gavs ut .

Hos dig min längtan är förtöjd som bok, ljudbok eller e-bok.
Hos dig min längtan är förtöjd

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 289

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Hos dig min längtan är förtöjd

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Hos dig min längtan är förtöjd. Boken är skriven av författaren Karin Collins. Schildts & Söderströms är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Hos dig min längtan är förtöjd var .

Originalspråket som Karin Collins skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Skönlitteratur” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Hos dig min längtan är förtöjd är det: 9789515260284.


Läs Hos dig min längtan är förtöjd som bok

För dig som vill köpa och läsa Hos dig min längtan är förtöjd som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 289 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Hos dig min längtan är förtöjd som ljudbok

Vill du lyssna på Hos dig min längtan är förtöjd som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Hos dig min längtan är förtöjd som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Hos dig min längtan är förtöjd som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Hos dig min längtan är förtöjd som pocket

Hos dig min längtan är förtöjd finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Hos dig min längtan är förtöjd med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Hos dig min längtan är förtöjd med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Hos dig min längtan är förtöjd
  • Författare: Karin Collins
  • Genre: Skönlitteratur
  • Förlag: Schildts & Söderströms
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 289
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789515260284

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Hos dig min längtan är förtöjd?

Hos dig min längtan är förtöjd är skriven av författaren Karin Collins

När gavs Hos dig min längtan är förtöjd ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Hos dig min längtan är förtöjd?

Vi rekommenderar att du köper Hos dig min längtan är förtöjd hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Året är 1940. Finland har tvingats arrendera ut Hangö udd till Sovjetunionen. Hangöborna har på kort varsel flytt från sin kära stad. Hjalmar, Aino och Disa, människorna vi lärde känna i <i>Snart har sommarn blommat ut</i>, befinner sig på olika håll i Nyland, och kämpar med att acceptera sina nya liv och omständigheter. Hjalmar bor på sin svågers gård i Bromarf. Han sörjer och känner sig isolerad från sina närmaste. För stunden är det fred men ett nytt krig verkar mer sannolikt för varje dag. Aino är i Ekenäs. Hon längtar efter sin käraste, Berndt, och sitt förlorade hem. Ilskan över livets orättvisor pyr i henne och hon avskyr allt i sin nya stad. I Helsingfors lever Disa ett märkligt dubbelliv. På dagarna är hon hushållerska hos en krävande professor, på nätterna är hon hos gårdskarlen Bergström. När hon hinner besöker hon en sårad soldat från Hangö som ligger ensam i en sjukhussal och inte vill ta emot hjälp.

Utgivande förlag: Schildts & Söderströms