Horsemanship i praktiken DVD – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Sven Forsström

Jämför och hitta det billigaste priset på Horsemanship i praktiken DVD innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Horsemanship i praktiken DVD är skriven av Sven Forsström och gavs ut 2005-06-01.

Horsemanship i praktiken DVD som bok, ljudbok eller e-bok.
Horsemanship i praktiken DVD

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 319

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Horsemanship i praktiken DVD

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Horsemanship i praktiken DVD. Boken är skriven av författaren Sven Forsström. Equerry är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Horsemanship i praktiken DVD var 2005-06-01.

Originalspråket som Sven Forsström skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Husdjur & sällskapsdjur vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Övrigt.

Om du vill läsa Horsemanship i praktiken DVD i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 70 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 190 x 134 x 7 mm och den väger så mycket som 80 g. Horsemanship i praktiken DVD ISBN är 9789197566612. Horsemanship i praktiken DVD är en fristående bok .


Läs Horsemanship i praktiken DVD som bok

För dig som vill köpa och läsa Horsemanship i praktiken DVD som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 319 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Horsemanship i praktiken DVD som ljudbok

Vill du lyssna på Horsemanship i praktiken DVD som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Horsemanship i praktiken DVD som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Horsemanship i praktiken DVD som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Horsemanship i praktiken DVD som pocket

Horsemanship i praktiken DVD finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Horsemanship i praktiken DVD med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Horsemanship i praktiken DVD med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Horsemanship i praktiken DVD
 • Författare: Sven Forsström
 • Genre: Husdjur & sällskapsdjur
 • Förlag: Equerry
 • Utgivningsdatum: 2005-06-01
 • Pris: 319
 • Format: Övrigt
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 70
 • Fysiska dimensioner: 190 x 134 x 7 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789197566612

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Horsemanship i praktiken DVD?

Horsemanship i praktiken DVD är skriven av författaren Sven Forsström

När gavs Horsemanship i praktiken DVD ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2005-06-01.

Var kan jag köpa Horsemanship i praktiken DVD?

Vi rekommenderar att du köper Horsemanship i praktiken DVD hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Hur gör hästar? Mot varandra och mot oss människor? Varför?Teori Du får veta inte bara hur utan också varför! Förklarar och visar eftergiftens betydelse. Säkerheten i centrum!Praktiska övningarEtt stort antal praktiska övningar visas i detalj och med flera hästar av olika typer. Förklaring till alla övningar.Visar hur du lär din häst att arbeta med dig i stället för mot dig – det bästa sättet att minska olycksriskerna!

Utgivande förlag: Equerry