Horisonten finns alltid kvar – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Jonna Bornemark

Jämför och hitta det billigaste priset på Horisonten finns alltid kvar innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Horisonten finns alltid kvar är skriven av Jonna Bornemark och gavs ut 2020-10-15.

Horisonten finns alltid kvar som bok, ljudbok eller e-bok.
Horisonten finns alltid kvar

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 169

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Horisonten finns alltid kvar

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Horisonten finns alltid kvar. Boken är skriven av författaren Jonna Bornemark. Volante är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Horisonten finns alltid kvar var 2020-10-15.

Originalspråket som Jonna Bornemark skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Filosofi & religion: # 4 vilket ger den D som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Horisonten finns alltid kvar i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 220 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 222 x 148 x 19 mm och den väger så mycket som 460 g. Horisonten finns alltid kvar ISBN är 9789189043282. Horisonten finns alltid kvar är en fristående bok .


Läs Horisonten finns alltid kvar som bok

För dig som vill köpa och läsa Horisonten finns alltid kvar som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 169 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Horisonten finns alltid kvar som ljudbok

Vill du lyssna på Horisonten finns alltid kvar som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Horisonten finns alltid kvar som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Horisonten finns alltid kvar som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Horisonten finns alltid kvar som pocket

Horisonten finns alltid kvar finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Horisonten finns alltid kvar med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Horisonten finns alltid kvar med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Horisonten finns alltid kvar
 • Författare: Jonna Bornemark
 • Genre: Filosofi & religion: # 4
 • Förlag: Volante
 • Utgivningsdatum: 2020-10-15
 • Pris: 169
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 220
 • Fysiska dimensioner: 222 x 148 x 19 mm
 • SAB: D
 • ISBN: 9789189043282

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Horisonten finns alltid kvar?

Horisonten finns alltid kvar är skriven av författaren Jonna Bornemark

När gavs Horisonten finns alltid kvar ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2020-10-15.

Var kan jag köpa Horisonten finns alltid kvar?

Vi rekommenderar att du köper Horisonten finns alltid kvar hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

“En lovsång till ödmjukhet och förundran”, Jan Gradvall, DI Weekend. “Bornemark presenterar en kritik som både är ödmjuk och rakbladsvass, och framför allt konstruktiv [ ] ‘Saklig’ är vanligtvis ett tråkigt och torrt ord; så är inte fallet hos Bornemark. Här är sakligt stringent”, “Det som gör Bornemarks bok verkligt angelägen är att hon påminner oss om att människan inte kan reduceras till en kalkylerande maskin. Och kanske är det en av filosofins främsta uppgifter: att påminna oss om att vi är människor. Samt att lära oss hur lite vi egentligen vet”, “Djuplodande och direkt, vass och varierad, relevant och bitvis rolig, så kan boken sammanfattas”, “Uppfriskande”, “Det är trösterikt och ganska ovanligt. Det är helt enkelt på tiden att filosofer börjar tala [ ] Hon menar, och det har hon rätt i, att en del verksamheter inte kan fungera optimalt utan det hon kallar omdöme [ ] Bornemark argumenterar övertygande”, För varje ny upptäckt, för varje nytt hinder, inser vi hur mycket vi fortfarande inte känner till. Så hur ska vi leva med att vi, trots vetenskapens odiskutabla framsteg, aldrig kommer att besitta all kunskap? Jonna Bornemarks svar är att utveckla det mänskliga omdömet, det som pressats ned av förpappring, floskelproduktionoch digitaliseringstro, i jakt på kontroll och mätbarhet. I boken får vi lära känna dessa hinder, men också omdömets många möjligheter och värde samt hur vi ska främja det. Efter “Det omätbaras renässans” blev förpappring ett nyord. Efter att ha läst “Horisonten finns alltid kvar” kommer vi bland annat att prata om Den manualiserande klassen och igelkottarna.I Jonna Bornemark visar vägen till hur vi kan skapa ett mänskligare samhälle och leva ett mänskligare liv. Jonna Bornemark är professor i filosofi vid Södertörns högskola. Boken innehåller även hennes redan klassiska Högtidstal vid Riksmötets öppnande 2019. Jonna Bornemark, professor i filosofi vid Centrum för praktisk kunskap, Södertörns högskola, är en ofta förekommande gäst i P1, i bland annat Filosofiska rummet och med ett uppskattat Sommar 2017. Efter framgångarna med föreläsningarna om Det omätbaras renässans kallades hon rockstjärnefilosof . Horisonten finns alltid kvar tar Bornemark hjälp av bland andra filosoferna Aristoteles, Cusanus och Hannah Arendt för att finna handfasta råd för hur vi ska hjälpas åt att utveckla vårt omdöme. Gör mikromotstånd. Gör makromotstånd. Våga skriva jag. Våga tro på varandra. Vid varje ny ö väntar en ny horisont. Theodor Kallifatides, Dagens ETC.Göteborgs-Posten.Opulens. Svenska Dagbladet.Dagens Nyheter.    

Utgivande förlag: Volante