Hör upp! : en praktisk guide till att lyssna på predikan – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Christopher Ash

Jämför och hitta det billigaste priset på Hör upp! : en praktisk guide till att lyssna på predikan innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Hör upp! : en praktisk guide till att lyssna på predikan är skriven av Christopher Ash och gavs ut 2018-08-30.

Hör upp! : en praktisk guide till att lyssna på predikan som bok, ljudbok eller e-bok.
Hör upp! : en praktisk guide till att lyssna på predikan

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 79

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Hör upp! : en praktisk guide till att lyssna på predikan

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Hör upp! : en praktisk guide till att lyssna på predikan. Boken är skriven av författaren Christopher Ash. Reformedia är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Hör upp! : en praktisk guide till att lyssna på predikan var 2018-08-30.

Originalspråket som Christopher Ash skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Kristendom vilket ger den Cia som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Hör upp! : en praktisk guide till att lyssna på predikan i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 30 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 210 x 147 x 2 mm och den väger så mycket som 62 g. Hör upp! : en praktisk guide till att lyssna på predikan ISBN är 9789198406610. Hör upp! : en praktisk guide till att lyssna på predikan är en fristående bok .


Läs Hör upp! : en praktisk guide till att lyssna på predikan som bok

För dig som vill köpa och läsa Hör upp! : en praktisk guide till att lyssna på predikan som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 79 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Hör upp! : en praktisk guide till att lyssna på predikan som ljudbok

Vill du lyssna på Hör upp! : en praktisk guide till att lyssna på predikan som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Hör upp! : en praktisk guide till att lyssna på predikan som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Hör upp! : en praktisk guide till att lyssna på predikan som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Hör upp! : en praktisk guide till att lyssna på predikan som pocket

Hör upp! : en praktisk guide till att lyssna på predikan finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Hör upp! : en praktisk guide till att lyssna på predikan med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Hör upp! : en praktisk guide till att lyssna på predikan med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Hör upp! : en praktisk guide till att lyssna på predikan
 • Författare: Christopher Ash
 • Genre: Kristendom
 • Förlag: Reformedia
 • Utgivningsdatum: 2018-08-30
 • Pris: 79
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 30
 • Fysiska dimensioner: 210 x 147 x 2 mm
 • SAB: Cia
 • ISBN: 9789198406610

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Hör upp! : en praktisk guide till att lyssna på predikan?

Hör upp! : en praktisk guide till att lyssna på predikan är skriven av författaren Christopher Ash

När gavs Hör upp! : en praktisk guide till att lyssna på predikan ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2018-08-30.

Var kan jag köpa Hör upp! : en praktisk guide till att lyssna på predikan?

Vi rekommenderar att du köper Hör upp! : en praktisk guide till att lyssna på predikan hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Det finns många böcker för predikanter om hur man predikar, men först nu en bok om hur församlingen lyssnar på predikningarna. I Hör upp! ger Christopher Ash en översikt över sju ingredienser i att lyssna väl. Boken kan också bli en hjälp för pastorer och präster att bli bättre förkunnare, eftersom den väcker idéer om hur församlingen kan hjälpa och uppmuntra sina ledare att hålla predikningar som hjälper åhörarna att växa som kristna.Frågor som besvaras är bland annat: Varifrån kommer en bibellärares auktoritet? Varför är det viktigt att lyssna på bibelundervisning i kyrkan? Hur lär vi oss att finna nöje i gudstjänstens undervisning? Boken är praktisk med fungerande förslag på hur man kan börja använda varje idé. Allt för att hjälpa oss att börja lyssna på rätt sätt, så att Gud genom Bibeln kan göra oss mer och mer lika Jesus.Christopher Ash är verksam vid Tyndale House och i predikantteamet i St. Andrews the Great i Cambridge, England. Han har tidigare varit föreståndare för Cornhill Training Course i London

Utgivande förlag: Reformedia