Hopp : en handbok för nynyktra – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Anders Vigre

Jämför och hitta det billigaste priset på Hopp : en handbok för nynyktra innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Hopp : en handbok för nynyktra är skriven av Anders Vigre och gavs ut 2012-02-16.

Hopp : en handbok för nynyktra som bok, ljudbok eller e-bok.
Hopp : en handbok för nynyktra

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 229

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Hopp : en handbok för nynyktra

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Hopp : en handbok för nynyktra. Boken är skriven av författaren Anders Vigre. Vulkan är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Hopp : en handbok för nynyktra var 2012-02-16.

Originalspråket som Anders Vigre skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Sjukdom & missbruk: sociala aspekter vilket ger den Lz Vigre, Anders,Ohi som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Hopp : en handbok för nynyktra i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 163 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 210 x 155 x 8 mm och den väger så mycket som 230 g. Hopp : en handbok för nynyktra ISBN är 9789163394614. Hopp : en handbok för nynyktra är en fristående bok .


Läs Hopp : en handbok för nynyktra som bok

För dig som vill köpa och läsa Hopp : en handbok för nynyktra som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 229 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Hopp : en handbok för nynyktra som ljudbok

Vill du lyssna på Hopp : en handbok för nynyktra som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Hopp : en handbok för nynyktra som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Hopp : en handbok för nynyktra som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Hopp : en handbok för nynyktra som pocket

Hopp : en handbok för nynyktra finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Hopp : en handbok för nynyktra med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Hopp : en handbok för nynyktra med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Hopp : en handbok för nynyktra
 • Författare: Anders Vigre
 • Genre: Sjukdom & missbruk: sociala aspekter
 • Förlag: Vulkan
 • Utgivningsdatum: 2012-02-16
 • Pris: 229
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 163
 • Fysiska dimensioner: 210 x 155 x 8 mm
 • SAB: Lz Vigre, Anders,Ohi
 • ISBN: 9789163394614

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Hopp : en handbok för nynyktra?

Hopp : en handbok för nynyktra är skriven av författaren Anders Vigre

När gavs Hopp : en handbok för nynyktra ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2012-02-16.

Var kan jag köpa Hopp : en handbok för nynyktra?

Vi rekommenderar att du köper Hopp : en handbok för nynyktra hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

“I början av min nykterhet kände jag mig ofta rädd, vilsen och förvirrad. Med denna bok hade jag sluppit det. Jag rekommenderar varmt denna bok!” – Mia Törnblom, författare

Utgivande förlag: Vulkan