Hon fattas mig! : En bok om sorg och andlighet – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Maria Grönskog

Jämför och hitta det billigaste priset på Hon fattas mig! : En bok om sorg och andlighet innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Hon fattas mig! : En bok om sorg och andlighet är skriven av Maria Grönskog och gavs ut 2019-01-14.

Hon fattas mig! : En bok om sorg och andlighet som bok, ljudbok eller e-bok.
Hon fattas mig! : En bok om sorg och andlighet

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 204

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Hon fattas mig! : En bok om sorg och andlighet

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Hon fattas mig! : En bok om sorg och andlighet. Boken är skriven av författaren Maria Grönskog. BoD är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Hon fattas mig! : En bok om sorg och andlighet var 2019-01-14.

Originalspråket som Maria Grönskog skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Hälsa vilket ger den Lz som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Hon fattas mig! : En bok om sorg och andlighet i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 184 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 210 x 148 x 16 mm och den väger så mycket som 380 g. Hon fattas mig! : En bok om sorg och andlighet ISBN är 9789177858812. Hon fattas mig! : En bok om sorg och andlighet är en fristående bok .


Läs Hon fattas mig! : En bok om sorg och andlighet som bok

För dig som vill köpa och läsa Hon fattas mig! : En bok om sorg och andlighet som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 204 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Hon fattas mig! : En bok om sorg och andlighet som ljudbok

Vill du lyssna på Hon fattas mig! : En bok om sorg och andlighet som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Hon fattas mig! : En bok om sorg och andlighet som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Hon fattas mig! : En bok om sorg och andlighet som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Hon fattas mig! : En bok om sorg och andlighet som pocket

Hon fattas mig! : En bok om sorg och andlighet finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Hon fattas mig! : En bok om sorg och andlighet med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Hon fattas mig! : En bok om sorg och andlighet med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Hon fattas mig! : En bok om sorg och andlighet
 • Författare: Maria Grönskog
 • Genre: Hälsa
 • Förlag: BoD
 • Utgivningsdatum: 2019-01-14
 • Pris: 204
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 184
 • Fysiska dimensioner: 210 x 148 x 16 mm
 • SAB: Lz
 • ISBN: 9789177858812

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Hon fattas mig! : En bok om sorg och andlighet?

Hon fattas mig! : En bok om sorg och andlighet är skriven av författaren Maria Grönskog

När gavs Hon fattas mig! : En bok om sorg och andlighet ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2019-01-14.

Var kan jag köpa Hon fattas mig! : En bok om sorg och andlighet?

Vi rekommenderar att du köper Hon fattas mig! : En bok om sorg och andlighet hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Den här boken handlar om sorg och sorgehantering. Sorg är något vi alla kommer att drabbas av. Ändå är det så svårt att prata om den, speciellt om det är ett barn som gått bort. Tyvärr är det ganska vanligt, eftersom vi ännu inte lyckas rädda alla som får cancer. Omgivningen står oftast helt handfallen. Det gjorde även jag och det saknades något riktigt stöd för att hantera allt som uppstod. Därför kom idén att skriva denna bok, som jag själv hade önskat att jag hade haft under den svåra tiden, då min älskade dotter gick bort. Jag vill försöka berätta och ge lite tröst och hopp till andra drabbade, ge förslag på saker du som drabbad kan göra, för att hitta tillbaka till livet. Jag gick igenom en bottenlös sorg och lyckades finna livsglädjen igen, genom att jag bland annat sökte mig till andligheten.

Utgivande förlag: BoD