Homeopatins fantastiska värld! : myter och lögner om homeopati – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Stefan Whilde

Jämför och hitta det billigaste priset på Homeopatins fantastiska värld! : myter och lögner om homeopati innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Homeopatins fantastiska värld! : myter och lögner om homeopati är skriven av Stefan Whilde och gavs ut 2019-09-11.

Homeopatins fantastiska värld! : myter och lögner om homeopati som bok, ljudbok eller e-bok.
Homeopatins fantastiska värld! : myter och lögner om homeopati

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 139

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Homeopatins fantastiska värld! : myter och lögner om homeopati

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Homeopatins fantastiska värld! : myter och lögner om homeopati. Boken är skriven av författaren Stefan Whilde. Recito Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Homeopatins fantastiska värld! : myter och lögner om homeopati var 2019-09-11.

Originalspråket som Stefan Whilde skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Homeopati vilket ger den Vml som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Danskt band).

Om du vill läsa Homeopatins fantastiska värld! : myter och lögner om homeopati i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 135 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 140 x 210 x 11 mm och den väger så mycket som 227 g. Homeopatins fantastiska värld! : myter och lögner om homeopati ISBN är 9789177653998. Homeopatins fantastiska värld! : myter och lögner om homeopati är en del av serien: Homeopatins fantastiska värld (del 5).


Läs Homeopatins fantastiska värld! : myter och lögner om homeopati som bok

För dig som vill köpa och läsa Homeopatins fantastiska värld! : myter och lögner om homeopati som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 139 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Homeopatins fantastiska värld! : myter och lögner om homeopati som ljudbok

Vill du lyssna på Homeopatins fantastiska värld! : myter och lögner om homeopati som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Homeopatins fantastiska värld! : myter och lögner om homeopati som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Homeopatins fantastiska värld! : myter och lögner om homeopati som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Homeopatins fantastiska värld! : myter och lögner om homeopati som pocket

Homeopatins fantastiska värld! : myter och lögner om homeopati finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Homeopatins fantastiska värld! : myter och lögner om homeopati med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Homeopatins fantastiska värld! : myter och lögner om homeopati med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Homeopatins fantastiska värld! : myter och lögner om homeopati
 • Författare: Stefan Whilde
 • Genre: Homeopati
 • Förlag: Recito Förlag
 • Utgivningsdatum: 2019-09-11
 • Pris: 139
 • Format: Häftad (Danskt band)
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 135
 • Fysiska dimensioner: 140 x 210 x 11 mm
 • SAB: Vml
 • ISBN: 9789177653998

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Homeopatins fantastiska värld! : myter och lögner om homeopati?

Homeopatins fantastiska värld! : myter och lögner om homeopati är skriven av författaren Stefan Whilde

När gavs Homeopatins fantastiska värld! : myter och lögner om homeopati ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2019-09-11.

Var kan jag köpa Homeopatins fantastiska värld! : myter och lögner om homeopati?

Vi rekommenderar att du köper Homeopatins fantastiska värld! : myter och lögner om homeopati hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Den här boken tar inte bara upp och krossar myt för myt och lögn för lögn om läkekonsten homeopati, den berättar också utförligt om vad homeopati är och vad homeopati INTE är.Den handlar om skepticismens historia och om en statligt subventionerad häxjakt. Den skildrar potenseringsprocessen och prövningar av homeopatiska läkemedel samt tipsar om studier och forskning. På ett lättfattligt sätt förklarar den, steg för steg, varför homeopati fungerar. Vi lär oss dessutom att behandla och bota skeptiker och homeofober med homeopati. Välkomna in i homeopatins fantastiska värld!

Utgivande förlag: Recito Förlag