Holkliv – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Niklas Aronsson

Jämför och hitta det billigaste priset på Holkliv innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Holkliv är skriven av Niklas Aronsson och gavs ut 2009-11-16.

Holkliv som bok, ljudbok eller e-bok.
Holkliv

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 94

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Holkliv

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Holkliv. Boken är skriven av författaren Niklas Aronsson. SOF Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Holkliv var 2009-11-16.

Originalspråket som Niklas Aronsson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är vilket ger den Ugg som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Holkliv i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 216 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 245 x 178 x 17 mm och den väger så mycket som 720 g. Holkliv ISBN är 9789188124418. Holkliv är en fristående bok .


Läs Holkliv som bok

För dig som vill köpa och läsa Holkliv som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 94 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Holkliv som ljudbok

Vill du lyssna på Holkliv som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Holkliv som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Holkliv som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Holkliv som pocket

Holkliv finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Holkliv med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Holkliv med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Holkliv
 • Författare: Niklas Aronsson
 • Genre:
 • Förlag: SOF Förlag
 • Utgivningsdatum: 2009-11-16
 • Pris: 94
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 216
 • Fysiska dimensioner: 245 x 178 x 17 mm
 • SAB: Ugg
 • ISBN: 9789188124418

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Holkliv?

Holkliv är skriven av författaren Niklas Aronsson

När gavs Holkliv ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2009-11-16.

Var kan jag köpa Holkliv?

Vi rekommenderar att du köper Holkliv hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Holkliv är en bok som omfamnar alla aspekter av fågelholkar.Holkliv ger inte bara svar på de vanligaste frågorna som ska man rensa holken, hur högt holken ska sättas eller i vilket väderstreck den bör monteras.Holkliv berättar också om de människor som valt att viga sina liv åt holkarnas fåglar. De som agerar fåglarnas arkitekter och inredare, de som skänker tak åt fågelarter som har det allt svårare att hitta naturliga bohål i skogsbolagens granplanteringar.Även holkarnas historia tecknas i boken och här berättas om alla de andra djur som loppor, fladdermöss, ekorrar och getingar som också vill använda holkar som sina bostäder.Holkliv är en bok för alla som vill kika in i våra vanligaste fåglars vardagsbestyr. Den öppnar vägen till ökad kunskap och större förståelse för de varelser vi delar vårt livsrum med.Holkliv omfattar 216 sidor och är skriven av Niklas Aronsson (som också skrev boken “Mata fåglar” för ett par år sedan).

Utgivande förlag: SOF Förlag