Högsta vinsten

Högsta vinsten – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Jenny Dahlberg

Jämför och hitta det billigaste priset på Högsta vinsten innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Högsta vinsten är skriven av Jenny Dahlberg och gavs ut .

Högsta vinsten som bok, ljudbok eller e-bok.
Högsta vinsten

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 242

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Högsta vinsten

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Högsta vinsten. Boken är skriven av författaren Jenny Dahlberg. Lind & Co är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Högsta vinsten var .

Originalspråket som Jenny Dahlberg skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Skönlitteratur” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Högsta vinsten är det: 9789180187220.


Läs Högsta vinsten som bok

För dig som vill köpa och läsa Högsta vinsten som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 242 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Högsta vinsten som ljudbok

Vill du lyssna på Högsta vinsten som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Högsta vinsten som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Högsta vinsten som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Högsta vinsten som pocket

Högsta vinsten finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Högsta vinsten med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Högsta vinsten med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Högsta vinsten
  • Författare: Jenny Dahlberg
  • Genre: Skönlitteratur
  • Förlag: Lind & Co
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 242
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789180187220

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Högsta vinsten?

Högsta vinsten är skriven av författaren Jenny Dahlberg

När gavs Högsta vinsten ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Högsta vinsten?

Vi rekommenderar att du köper Högsta vinsten hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Charlotte arbetar som redaktör på det Stora Bokförlaget i Stockholm och är älskarinna till förlagschefen Rickard som ständigt lovar att lämna sin fru. Själv köper hon statusprylar på avbetalning och lever ett till synes glamouröst liv i Stockholms innerstad, men sanningen är att lägenheten är lånad och för privatekonomin är det Lyxfällan nästa. Charlottes mål här i livet är att bli rik och lycklig. Så där Hollywoodlycklig, precis som i tv-serierna hon följde i tonåren. Och hon är övertygad om att vägen dit stavas P.E.N.G.A.R, det är lärdomen från en uppväxt med en dyster mamma som skyllde all olycka i livet på den tomma plånboken. Men när livet plötsligt ställs på ända tvingas Charlotte till plågsamma insikter. Kanske kan pengar inte rädda den som helt tappat bort sig själv. JENNY DAHLBERG är en svensk författare, född 1975 i Norsjö, Västerbotten.

Utgivande förlag: Lind & Co