Högskolepedagogik – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Martin Stigmar

Jämför och hitta det billigaste priset på Högskolepedagogik innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Högskolepedagogik är skriven av Martin Stigmar och gavs ut 2009-09-30.

Högskolepedagogik som bok, ljudbok eller e-bok.
Högskolepedagogik

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 308

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Högskolepedagogik

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Högskolepedagogik. Boken är skriven av författaren Martin Stigmar. Liber är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Högskolepedagogik var 2009-09-30.

Originalspråket som Martin Stigmar skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Pedagogik vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Högskolepedagogik i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 264 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 240 x 170 x 12 mm och den väger så mycket som 460 g. Högskolepedagogik ISBN är 9789147093427. Högskolepedagogik är en del av serien: Högskolepedagogik.


Läs Högskolepedagogik som bok

För dig som vill köpa och läsa Högskolepedagogik som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 308 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Högskolepedagogik som ljudbok

Vill du lyssna på Högskolepedagogik som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Högskolepedagogik som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Högskolepedagogik som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Högskolepedagogik som pocket

Högskolepedagogik finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Högskolepedagogik med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Högskolepedagogik med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Högskolepedagogik
 • Författare: Martin Stigmar
 • Genre: Pedagogik
 • Förlag: Liber
 • Utgivningsdatum: 2009-09-30
 • Pris: 308
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 264
 • Fysiska dimensioner: 240 x 170 x 12 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789147093427

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Högskolepedagogik?

Högskolepedagogik är skriven av författaren Martin Stigmar

När gavs Högskolepedagogik ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2009-09-30.

Var kan jag köpa Högskolepedagogik?

Vi rekommenderar att du köper Högskolepedagogik hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Läraruppdraget i högskolan har på kort tid genomgått stora förändringar. En förskjutning har skett från elituniversitet till massuniversitet, från traditionell informationsöverföring till fokus på mer studentcentrerat lärande. Dessa förändringar ställer allt högre krav på högskolelärares pedagogiska kunnande. I antologin Högskolepedagogik diskuterar forskare och lärare olika aspekter av det förändrade läraruppdraget i högskolan. Kapitlen belyser bland annat lärarrollen, handledning av examensarbeten, studenters informationssökning, utformningen av kursutvärderingar, examination och betygssättning samt lärares egen pedagogiska meritering. Genom en rad problematiserande exempel ur vardagen reflekterar författarna kring hur undervisningsuppdraget bättre kan förstås och utvecklas.Läs merKapitlen i bokens avslutande del övergår till att betrakta det förändrade läraruppdraget i ljuset av de övergripande mål och riktlinjer som styr och reglerar högskolans verksamhet. Bidragen handlar bland annat om högskolans organisation och styrning, det komplexa arbetet med mångfaldsfrågor och internationalisering samt möjligheter och farhågor med införandet av flexibel utbildning. Boken vänder sig till forskare och lärare som undervisar på universitet och högskola samt deltagare i högskolepedagogiska kurser.Om författarnaSamtliga författare forskar och undervisar vid Växjö universitet.Martin Stigmar (red.)

Utgivande förlag: Liber