Högskola i otakt – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Johan Eklund

Jämför och hitta det billigaste priset på Högskola i otakt innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Högskola i otakt är skriven av Johan Eklund och gavs ut 2017-08-17.

Högskola i otakt som bok, ljudbok eller e-bok.
Högskola i otakt

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 239

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Högskola i otakt

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Högskola i otakt. Boken är skriven av författaren Johan Eklund. Dialogos Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Högskola i otakt var 2017-08-17.

Originalspråket som Johan Eklund skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Arbetsmarknadsekonomi Läromedel Utbildning: elevvård & vägledning vilket ger den Ep som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Högskola i otakt i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 144 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 210 x 135 x 12 mm och den väger så mycket som 223 g. Högskola i otakt ISBN är 9789175043227. Högskola i otakt är en fristående bok .


Läs Högskola i otakt som bok

För dig som vill köpa och läsa Högskola i otakt som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 239 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Högskola i otakt som ljudbok

Vill du lyssna på Högskola i otakt som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Högskola i otakt som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Högskola i otakt som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Högskola i otakt som pocket

Högskola i otakt finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Högskola i otakt med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Högskola i otakt med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Högskola i otakt
 • Författare: Johan Eklund
 • Genre: Arbetsmarknadsekonomi Läromedel Utbildning: elevvård & vägledning
 • Förlag: Dialogos Förlag
 • Utgivningsdatum: 2017-08-17
 • Pris: 239
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 144
 • Fysiska dimensioner: 210 x 135 x 12 mm
 • SAB: Ep
 • ISBN: 9789175043227

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Högskola i otakt?

Högskola i otakt är skriven av författaren Johan Eklund

När gavs Högskola i otakt ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2017-08-17.

Var kan jag köpa Högskola i otakt?

Vi rekommenderar att du köper Högskola i otakt hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Främjar den högre utbildningen i Sveriges den ekonomiska utvecklingen?Sverige har aldrig haft så många högutbildade i arbetskraften som idag, men arbetsmarknaden fungerar allt sämre. Frågan är vilka ekonomiska utfall högskoleexpansionen har bidragit till.Slutsatser är att högre utbildning i Sverige inte främjar ekonomisk utveckling och välfärd. Det som bestämmer studenternas val och lärosätenas utformning av utbildningar anpassas inte efter behoven på arbetsmarknaden. Utbildning är kostnadsfri för studerande och finansieras via skatteuttag, samtidigt som utbildningspremien och den privatekonomiska avkastningen, tillhör världens lägsta. Detta bidrar inte till att lösa matchningsproblem på arbetsmarknaden. Istället finns en risk att utbildning ses som konsumtion snarare än investering i kunskap. Resultatet riskerar bli en högskola som går i otakt med det omgivande samhället och framförallt näringslivet. Lars Pettersson, ek. dr är Associate Dean of Faculty vid Internationella Handelshögskolan i Jönköping. Johan Eklund är professor i nationalekonomi vid Internationella Handelshögskolan i Jönköping, samt vd för Entreprenörskapsforum.

Utgivande förlag: Dialogos Förlag