Hjärtlös

Hjärtlös – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Jørgen Jæger

Jämför och hitta det billigaste priset på Hjärtlös innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Hjärtlös är skriven av Jørgen Jæger och gavs ut .

Hjärtlös som bok, ljudbok eller e-bok.
Hjärtlös

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 242

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Hjärtlös

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Hjärtlös. Boken är skriven av författaren Jørgen Jæger. Lind & Co är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Hjärtlös var .

Originalspråket som Jørgen Jæger skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Deckare|Skönlitteratur” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Hjärtlös är det: 9789180187312.


Läs Hjärtlös som bok

För dig som vill köpa och läsa Hjärtlös som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 242 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Hjärtlös som ljudbok

Vill du lyssna på Hjärtlös som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Hjärtlös som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Hjärtlös som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Hjärtlös som pocket

Hjärtlös finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Hjärtlös med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Hjärtlös med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Hjärtlös
  • Författare: Jørgen Jæger
  • Genre: Deckare|Skönlitteratur
  • Förlag: Lind & Co
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 242
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789180187312

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Hjärtlös?

Hjärtlös är skriven av författaren Jørgen Jæger

När gavs Hjärtlös ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Hjärtlös?

Vi rekommenderar att du köper Hjärtlös hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Hur långt är polisen Ole Vik villig att gå för att rädda livet på den han älskar? Ett mord på en tidningsredaktör skakar det idylliska Fjellberghavn. Poliskommissarie Cecilie Hopens magkänsla säger något helt annat än den mest logiska lösningen på brottet, men ska hon följa sin intuition eller lita på fakta? Samtidigt väntar Ole Vik och hans älskade Marte på en hjärttransplantation, hennes kropp stöter bort pumpen, och hon svävar mellan liv och död. Ole Vik söker desperat efter en väg för att rädda hennes liv, och får ett tveksamt erbjudande som han tillslut accepterar, som kan innebära slutet på hans karriär. Frågan är vilket pris han är redo att betala för att hålla Marte vid liv. JØRGEN JÆGER är en av Norges mest populära deckarförfattare. Hans böcker om Ole Vik och Cecilie Hopen har gjort honom till en av landets bäst säljande kriminalförfattare. Jæger har också nominerats till Norges bokhandlarpris fyra gånger.

Utgivande förlag: Lind & Co