Hjärtat är en knuten hand – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Ingrid Ovedie Volden

Jämför och hitta det billigaste priset på Hjärtat är en knuten hand innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Hjärtat är en knuten hand är skriven av Ingrid Ovedie Volden och gavs ut 2018-06-12.

Hjärtat är en knuten hand som bok, ljudbok eller e-bok.
Hjärtat är en knuten hand

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 129

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Hjärtat är en knuten hand

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Hjärtat är en knuten hand. Boken är skriven av författaren Ingrid Ovedie Volden. Natur &amp är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Hjärtat är en knuten hand var 2018-06-12.

Originalspråket som Ingrid Ovedie Volden skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Skönlitteratur vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Hjärtat är en knuten hand i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 283 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 200 x 145 x 30 mm och den väger så mycket som . Hjärtat är en knuten hand ISBN är . Hjärtat är en knuten hand är en fristående bok .


Läs Hjärtat är en knuten hand som bok

För dig som vill köpa och läsa Hjärtat är en knuten hand som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 129 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Hjärtat är en knuten hand som ljudbok

Vill du lyssna på Hjärtat är en knuten hand som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Hjärtat är en knuten hand som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Hjärtat är en knuten hand som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Hjärtat är en knuten hand som pocket

Hjärtat är en knuten hand finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Hjärtat är en knuten hand med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Hjärtat är en knuten hand med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Hjärtat är en knuten hand
 • Författare: Ingrid Ovedie Volden
 • Genre: Skönlitteratur
 • Förlag: Natur &amp
 • Utgivningsdatum: 2018-06-12
 • Pris: 129
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 283
 • Fysiska dimensioner: 200 x 145 x 30 mm
 • SAB:
 • ISBN:

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Hjärtat är en knuten hand?

Hjärtat är en knuten hand är skriven av författaren Ingrid Ovedie Volden

När gavs Hjärtat är en knuten hand ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2018-06-12.

Var kan jag köpa Hjärtat är en knuten hand?

Vi rekommenderar att du köper Hjärtat är en knuten hand hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

– Min pappa har kollapsat. Hjärtinfarkt. Jag tittar på honom. Blinkar och sväljer. Så sätter jag mig ned bredvid honom i vrån. – Vad hände? säger jag. – Han kollapsade vid fruktdisken. – Hur då, kollapsa? – Bara föll ihop, liksom. Han säger att det var som en klo kramade åt i bröstet när det hände. Han håller upp handen och låtsas att den är en klo som kommer mot mig. Jag skrattar. Han också. Så blir det tyst. Vi tittar inte på varandra, han ser rakt fram och jag stirrar ned i knät. Så rör hans arm vid min. Den är varm. Jag blundar. Oliver och Aline går i samma klass, men Aline som är nyinflyttad har lovat sig själv att inte prata med någon och absolut inte bli förälskad. När Olivers pappa blir sjuk och inlagd på hjärtavdelningen råkar Aline vara där för att hon gör ett skolarbete om hjärtat. Sjukhuset är som en annan värld och det blir allt svårare för Aline att hålla sitt tystnadslöfte. Oliver och Aline kan nämligen inte sluta prata. En förälskelse växer fram och Aline får problem att hålla även sitt andra löfte. Men kommer deras kärlek hålla utanför sjukhusets väggar? Ingrid Ovedie Volden skriver dialogdrivet i korta kapitel om alla de komplicerade känslor som har med hjärtat att göra. Ingrid Ovedie Volden bor i Oslo och arbetar som musikjournalist. Hon har tidigare skrivit Allt som räknas.

Utgivande förlag: Natur &amp