Hjärngrepp – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Karin Eberhardt Grönvall

Jämför och hitta det billigaste priset på Hjärngrepp innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Hjärngrepp är skriven av Karin Eberhardt Grönvall och gavs ut 2018-10-16.

Hjärngrepp som bok, ljudbok eller e-bok.
Hjärngrepp

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 159

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Hjärngrepp

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Hjärngrepp. Boken är skriven av författaren Karin Eberhardt Grönvall. Karinja är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Hjärngrepp var 2018-10-16.

Originalspråket som Karin Eberhardt Grönvall skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Samtida skönlitteratur vilket ger den Hc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Hjärngrepp i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 318 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 20 x 210 x 140 mm och den väger så mycket som 510 g. Hjärngrepp ISBN är 9789163949012. Hjärngrepp är en fristående bok .


Läs Hjärngrepp som bok

För dig som vill köpa och läsa Hjärngrepp som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 159 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Hjärngrepp som ljudbok

Vill du lyssna på Hjärngrepp som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Hjärngrepp som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Hjärngrepp som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Hjärngrepp som pocket

Hjärngrepp finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Hjärngrepp med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Hjärngrepp med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Hjärngrepp
 • Författare: Karin Eberhardt Grönvall
 • Genre: Samtida skönlitteratur
 • Förlag: Karinja
 • Utgivningsdatum: 2018-10-16
 • Pris: 159
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 318
 • Fysiska dimensioner: 20 x 210 x 140 mm
 • SAB: Hc
 • ISBN: 9789163949012

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Hjärngrepp?

Hjärngrepp är skriven av författaren Karin Eberhardt Grönvall

När gavs Hjärngrepp ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2018-10-16.

Var kan jag köpa Hjärngrepp?

Vi rekommenderar att du köper Hjärngrepp hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

“Jag älskar dig inte men kan tänka mig leva med dig.” Varningsklockorna borde ha ringt, men hon kände bara tacksamhet. Vad annat kunde hon vänta sig? Frånskild småbarnsmamma med urusel självkänsla. Livet förändras sakta men säkert. Mannen som säger sig vara “ägaren av sanningen” blir ledare i den minisekt familjen utvecklas till att bli. Fysisk misshandel syns. Psykisk misshandel syns inte men är minst lika förödande.

Utgivande förlag: Karinja