Hjärnan på 30 sekunder : de 50 mest tankeväckande teorierna inom neurovetenskapen, var och en förklarad på en halv minut – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Anil Seth

Jämför och hitta det billigaste priset på Hjärnan på 30 sekunder : de 50 mest tankeväckande teorierna inom neurovetenskapen, var och en förklarad på en halv minut innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Hjärnan på 30 sekunder : de 50 mest tankeväckande teorierna inom neurovetenskapen, var och en förklarad på en halv minut är skriven av Anil Seth och gavs ut 2020-09-15.

Hjärnan på 30 sekunder : de 50 mest tankeväckande teorierna inom neurovetenskapen, var och en förklarad på en halv minut som bok, ljudbok eller e-bok.
Hjärnan på 30 sekunder : de 50 mest tankeväckande teorierna inom neurovetenskapen, var och en förklarad på en halv minut

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 99

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Hjärnan på 30 sekunder : de 50 mest tankeväckande teorierna inom neurovetenskapen, var och en förklarad på en halv minut

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Hjärnan på 30 sekunder : de 50 mest tankeväckande teorierna inom neurovetenskapen, var och en förklarad på en halv minut. Boken är skriven av författaren Anil Seth. Tukan förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Hjärnan på 30 sekunder : de 50 mest tankeväckande teorierna inom neurovetenskapen, var och en förklarad på en halv minut var 2020-09-15.

Originalspråket som Anil Seth skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Neurovetenskap vilket ger den Vef,Doe som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Danskt band).

Om du vill läsa Hjärnan på 30 sekunder : de 50 mest tankeväckande teorierna inom neurovetenskapen, var och en förklarad på en halv minut i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 160 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 195 x 155 x 14 mm och den väger så mycket som 320 g. Hjärnan på 30 sekunder : de 50 mest tankeväckande teorierna inom neurovetenskapen, var och en förklarad på en halv minut ISBN är 9789179852665. Hjärnan på 30 sekunder : de 50 mest tankeväckande teorierna inom neurovetenskapen, var och en förklarad på en halv minut är en del av serien: 30 sekunder.


Läs Hjärnan på 30 sekunder : de 50 mest tankeväckande teorierna inom neurovetenskapen, var och en förklarad på en halv minut som bok

För dig som vill köpa och läsa Hjärnan på 30 sekunder : de 50 mest tankeväckande teorierna inom neurovetenskapen, var och en förklarad på en halv minut som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 99 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Hjärnan på 30 sekunder : de 50 mest tankeväckande teorierna inom neurovetenskapen, var och en förklarad på en halv minut som ljudbok

Vill du lyssna på Hjärnan på 30 sekunder : de 50 mest tankeväckande teorierna inom neurovetenskapen, var och en förklarad på en halv minut som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Hjärnan på 30 sekunder : de 50 mest tankeväckande teorierna inom neurovetenskapen, var och en förklarad på en halv minut som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Hjärnan på 30 sekunder : de 50 mest tankeväckande teorierna inom neurovetenskapen, var och en förklarad på en halv minut som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Hjärnan på 30 sekunder : de 50 mest tankeväckande teorierna inom neurovetenskapen, var och en förklarad på en halv minut som pocket

Hjärnan på 30 sekunder : de 50 mest tankeväckande teorierna inom neurovetenskapen, var och en förklarad på en halv minut finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Hjärnan på 30 sekunder : de 50 mest tankeväckande teorierna inom neurovetenskapen, var och en förklarad på en halv minut med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Hjärnan på 30 sekunder : de 50 mest tankeväckande teorierna inom neurovetenskapen, var och en förklarad på en halv minut med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Hjärnan på 30 sekunder : de 50 mest tankeväckande teorierna inom neurovetenskapen, var och en förklarad på en halv minut
 • Författare: Anil Seth
 • Genre: Neurovetenskap
 • Förlag: Tukan förlag
 • Utgivningsdatum: 2020-09-15
 • Pris: 99
 • Format: Häftad (Danskt band)
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 160
 • Fysiska dimensioner: 195 x 155 x 14 mm
 • SAB: Vef,Doe
 • ISBN: 9789179852665

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Hjärnan på 30 sekunder : de 50 mest tankeväckande teorierna inom neurovetenskapen, var och en förklarad på en halv minut?

Hjärnan på 30 sekunder : de 50 mest tankeväckande teorierna inom neurovetenskapen, var och en förklarad på en halv minut är skriven av författaren Anil Seth

När gavs Hjärnan på 30 sekunder : de 50 mest tankeväckande teorierna inom neurovetenskapen, var och en förklarad på en halv minut ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2020-09-15.

Var kan jag köpa Hjärnan på 30 sekunder : de 50 mest tankeväckande teorierna inom neurovetenskapen, var och en förklarad på en halv minut?

Vi rekommenderar att du köper Hjärnan på 30 sekunder : de 50 mest tankeväckande teorierna inom neurovetenskapen, var och en förklarad på en halv minut hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Är det hjärnkemi som styr alla våra handlingar? Tror du att amygdala och hippocampus är märkliga sjöodjur? Kan du förklara varför det inte fungerar att kittla sig själv? De mest spännande resultaten av flera hundra års hjärnforskning presenteras här på ett lättfattligt sätt och ger dig underlag till många intressanta middagssamtal. Lär dig mer om hur nätverken med över 90 miljarder nervceller samarbetar inom områden som perception, handlingar, kognition och känslor. Utforska sambandet mellan hjärnan och personligheten, och vad hjärnan sysslar med när du sover. Boken är illustrerad med tankeväckande bilder och innehåller porträtt av neurovetenskapens pionjärer – allt för att stimulera dina små grå celler. Hjärnan på 30 sekunder är det snabbaste sättet att lära sig mer om vad som händer inuti våra huvuden. Ledande experter på området förklarar de 50 mest tankeväckande teorierna inom neurovetenskapen på en halv minut – utan något annat till hjälp än två sidor, 300 ord och en bild.

Utgivande förlag: Tukan förlag