Hjälpreda till Lilla pianoraketen – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Margareta Strömblad

Jämför och hitta det billigaste priset på Hjälpreda till Lilla pianoraketen innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Hjälpreda till Lilla pianoraketen är skriven av Margareta Strömblad och gavs ut 2001-11-01.

Hjälpreda till Lilla pianoraketen som bok, ljudbok eller e-bok.
Hjälpreda till Lilla pianoraketen

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 239

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Hjälpreda till Lilla pianoraketen

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Hjälpreda till Lilla pianoraketen. Boken är skriven av författaren Margareta Strömblad. Gehrmans Musikförlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Hjälpreda till Lilla pianoraketen var 2001-11-01.

Originalspråket som Margareta Strömblad skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Musik vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Hjälpreda till Lilla pianoraketen i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 405 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 298 x 208 x 4 mm och den väger så mycket som 160 g. Hjälpreda till Lilla pianoraketen ISBN är 9789177482024. Hjälpreda till Lilla pianoraketen är en del av serien: Pianoraketen.


Läs Hjälpreda till Lilla pianoraketen som bok

För dig som vill köpa och läsa Hjälpreda till Lilla pianoraketen som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 239 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Hjälpreda till Lilla pianoraketen som ljudbok

Vill du lyssna på Hjälpreda till Lilla pianoraketen som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Hjälpreda till Lilla pianoraketen som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Hjälpreda till Lilla pianoraketen som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Hjälpreda till Lilla pianoraketen som pocket

Hjälpreda till Lilla pianoraketen finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Hjälpreda till Lilla pianoraketen med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Hjälpreda till Lilla pianoraketen med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Hjälpreda till Lilla pianoraketen
 • Författare: Margareta Strömblad
 • Genre: Musik
 • Förlag: Gehrmans Musikförlag
 • Utgivningsdatum: 2001-11-01
 • Pris: 239
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 405
 • Fysiska dimensioner: 298 x 208 x 4 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789177482024

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Hjälpreda till Lilla pianoraketen?

Hjälpreda till Lilla pianoraketen är skriven av författaren Margareta Strömblad

När gavs Hjälpreda till Lilla pianoraketen ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2001-11-01.

Var kan jag köpa Hjälpreda till Lilla pianoraketen?

Vi rekommenderar att du köper Hjälpreda till Lilla pianoraketen hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

En resurs för den som arbetar med Lilla pianoraketen som läromedel.

Utgivande förlag: Gehrmans Musikförlag