Hjälp! Han sjunker! – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Jo Salmson

Jämför och hitta det billigaste priset på Hjälp! Han sjunker! innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Hjälp! Han sjunker! är skriven av Jo Salmson och gavs ut 2022-07-04.

Hjälp! Han sjunker! som bok, ljudbok eller e-bok.
Hjälp! Han sjunker!

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 79

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Hjälp! Han sjunker!

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Hjälp! Han sjunker!. Boken är skriven av författaren Jo Salmson. Bonnier Carlsen är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Hjälp! Han sjunker! var 2022-07-04.

Originalspråket som Jo Salmson skrev och gav ut boken på var . Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Hjälp! Han sjunker! är det: 9789179770600.


Läs Hjälp! Han sjunker! som bok

För dig som vill köpa och läsa Hjälp! Han sjunker! som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 79 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Hjälp! Han sjunker! som ljudbok

Vill du lyssna på Hjälp! Han sjunker! som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Hjälp! Han sjunker! som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Hjälp! Han sjunker! som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Hjälp! Han sjunker! som pocket

Hjälp! Han sjunker! finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Hjälp! Han sjunker! med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Hjälp! Han sjunker! med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Hjälp! Han sjunker!
  • Författare: Jo Salmson
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Bonnier Carlsen
  • Utgivningsdatum: 2022-07-04
  • Pris: 79
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789179770600

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Hjälp! Han sjunker!?

Hjälp! Han sjunker! är skriven av författaren Jo Salmson

När gavs Hjälp! Han sjunker! ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2022-07-04.

Var kan jag köpa Hjälp! Han sjunker!?

Vi rekommenderar att du köper Hjälp! Han sjunker! hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Linns morfar samlar på slott. Han har sett 154 stycken! Nu ska han och Linn och hennes mamma till Drottningholm där kungen bor. Jag blir jätteglad när Linn ber mig följa med. Men när vi ska åka visar det sig att Eden och Samir också ska med. Det är jobbigt, för Linn pratar nästan bara med Eden. Båtresan blir ett äventyr. Vi räddar en kille som ramlat i vattnet – fast först tror de vuxna på båten att vi bara leker. Och på slottet träffar vi kungen. Eller … gör vi det? Det här är den tionde och fristående boken i Jo Salmsons lättlästa och populära Hjälp!-serie. Böckerna skildrar barns riktiga vardag och om hur det känns att hamna i jobbiga situationer, till exempel att slitas mellan känslor som avundsjuka och osäkerhet i en vänskap och att hamna i moraliska dilemman. Sånt som vi alla kan känna igen oss i. Veronica Isakssons generösa illustrationer i färg kompletterar texten väl då minspel och gester spelar en viktig roll, och miljöerna innehåller massor av fina detaljer.

Utgivande förlag: Bonnier Carlsen