Hitler : en biografi. D. 1 – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Joachim Fest

Jämför och hitta det billigaste priset på Hitler : en biografi. D. 1 innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Hitler : en biografi. D. 1 är skriven av Joachim Fest och gavs ut 2014-06-17.

Hitler : en biografi. D. 1 som bok, ljudbok eller e-bok.
Hitler : en biografi. D. 1

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 55

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Hitler : en biografi. D. 1

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Hitler : en biografi. D. 1. Boken är skriven av författaren Joachim Fest. Fischer &amp är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Hitler : en biografi. D. 1 var 2014-06-17.

Originalspråket som Joachim Fest skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Biografier vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Pocket.

Om du vill läsa Hitler : en biografi. D. 1 i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 679 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 179 x 110 x 35 mm och den väger så mycket som 360 g. Hitler : en biografi. D. 1 ISBN är . Hitler : en biografi. D. 1 är en del av serien: Hitler – en biografi (del 1).


Läs Hitler : en biografi. D. 1 som bok

För dig som vill köpa och läsa Hitler : en biografi. D. 1 som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 55 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Hitler : en biografi. D. 1 som ljudbok

Vill du lyssna på Hitler : en biografi. D. 1 som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Hitler : en biografi. D. 1 som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Hitler : en biografi. D. 1 som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Hitler : en biografi. D. 1 som pocket

Hitler : en biografi. D. 1 finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Hitler : en biografi. D. 1 med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Hitler : en biografi. D. 1 med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Hitler : en biografi. D. 1
 • Författare: Joachim Fest
 • Genre: Biografier
 • Förlag: Fischer &amp
 • Utgivningsdatum: 2014-06-17
 • Pris: 55
 • Format: Pocket
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 679
 • Fysiska dimensioner: 179 x 110 x 35 mm
 • SAB:
 • ISBN:

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Hitler : en biografi. D. 1?

Hitler : en biografi. D. 1 är skriven av författaren Joachim Fest

När gavs Hitler : en biografi. D. 1 ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2014-06-17.

Var kan jag köpa Hitler : en biografi. D. 1?

Vi rekommenderar att du köper Hitler : en biografi. D. 1 hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Joachim Fests stora Hitlerbiografi anses av många vara det främsta som skrivits inte bara om Hitler, utan också om Tredje riket. Vad som snabbt gjorde titeln till en bestseller världen över, var såväl den skarpa analysen som den stilistiska briljansen och den höga litterära kvaliteten. Med detta storverk inleddes ett nytt kapitel i Hitlerforskningen. Joachim Fest besvarar de ständigt aktuella och omdiskuterade frågorna: Vad låg bakom den oerhörda dynamiken i Hitlers framträdande? Vad var anledningen till hans häpnadsväckande framgång? Hur mycket av triumfen och undergången var hans eget verk? Del 1 behandlar bland annat Hitlers uppväxt, hans ungdomsår i Wien, tillvaron under första världskriget, inledningen på hans politiska karriär, den misslyckade statskuppen och vägen till maktövertagandet. Boken innehåller också det förord som författaren skrev till den tionde tyska editionen strax före sin död. Parallellt ges del 2 ut. JOACHIM FEST (1926-2006) är en av efterkrigstysklands mer kända intellektuella och har bland annat innehaft den prestigefyllda posten som chefredaktör för Frankfurter Allgemeine Zeitung. På senare år fick han stor framgång med boken Undergången som skildrar Hitlers sista dagar i bunkern och som även låg till underlag för en internationell filmsuccé. “Intressant, engagerande och oerhört detaljrik” Hans-Eric Åhman, Falköpings Tidning “Fests och Kershaws biografier är till sin uppläggning mycket likartade […] Ändå är jag benägen att förorda Joachim Fests arbete om man ska välja bland dessa imponerande verk. Fest har en förståelse för just det som var Hitlers ambivalenta och destruktiva sida och som gjort honom och hans verk så svårförståeligt för senare tider.” Håkan Arvidsson, Svenska Dagbladet “[Fests] analytiska skärpa och stilistiska briljans imponerar verkligen.” Christer Nilsson, Ljusdals-Posten

Utgivande förlag: Fischer &amp