Historiska vinresor : en reseguide till historiska vingårdar i Frankrike och Tyskland – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Lennart Rammer

Jämför och hitta det billigaste priset på Historiska vinresor : en reseguide till historiska vingårdar i Frankrike och Tyskland innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Historiska vinresor : en reseguide till historiska vingårdar i Frankrike och Tyskland är skriven av Lennart Rammer och gavs ut 2014-07-29.

Historiska vinresor : en reseguide till historiska vingårdar i Frankrike och Tyskland som bok, ljudbok eller e-bok.
Historiska vinresor : en reseguide till historiska vingårdar i Frankrike och Tyskland

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 169

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Historiska vinresor : en reseguide till historiska vingårdar i Frankrike och Tyskland

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Historiska vinresor : en reseguide till historiska vingårdar i Frankrike och Tyskland. Boken är skriven av författaren Lennart Rammer. Grenadine är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Historiska vinresor : en reseguide till historiska vingårdar i Frankrike och Tyskland var 2014-07-29.

Originalspråket som Lennart Rammer skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Mat & dryck vilket ger den Qcaf,Nfa.08,Nj.08 som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Historiska vinresor : en reseguide till historiska vingårdar i Frankrike och Tyskland i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 210 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 220 x 140 x 20 mm och den väger så mycket som 411 g. Historiska vinresor : en reseguide till historiska vingårdar i Frankrike och Tyskland ISBN är 9789186287658. Historiska vinresor : en reseguide till historiska vingårdar i Frankrike och Tyskland är en fristående bok .


Läs Historiska vinresor : en reseguide till historiska vingårdar i Frankrike och Tyskland som bok

För dig som vill köpa och läsa Historiska vinresor : en reseguide till historiska vingårdar i Frankrike och Tyskland som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 169 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Historiska vinresor : en reseguide till historiska vingårdar i Frankrike och Tyskland som ljudbok

Vill du lyssna på Historiska vinresor : en reseguide till historiska vingårdar i Frankrike och Tyskland som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Historiska vinresor : en reseguide till historiska vingårdar i Frankrike och Tyskland som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Historiska vinresor : en reseguide till historiska vingårdar i Frankrike och Tyskland som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Historiska vinresor : en reseguide till historiska vingårdar i Frankrike och Tyskland som pocket

Historiska vinresor : en reseguide till historiska vingårdar i Frankrike och Tyskland finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Historiska vinresor : en reseguide till historiska vingårdar i Frankrike och Tyskland med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Historiska vinresor : en reseguide till historiska vingårdar i Frankrike och Tyskland med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Historiska vinresor : en reseguide till historiska vingårdar i Frankrike och Tyskland
 • Författare: Lennart Rammer
 • Genre: Mat & dryck
 • Förlag: Grenadine
 • Utgivningsdatum: 2014-07-29
 • Pris: 169
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 210
 • Fysiska dimensioner: 220 x 140 x 20 mm
 • SAB: Qcaf,Nfa.08,Nj.08
 • ISBN: 9789186287658

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Historiska vinresor : en reseguide till historiska vingårdar i Frankrike och Tyskland?

Historiska vinresor : en reseguide till historiska vingårdar i Frankrike och Tyskland är skriven av författaren Lennart Rammer

När gavs Historiska vinresor : en reseguide till historiska vingårdar i Frankrike och Tyskland ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2014-07-29.

Var kan jag köpa Historiska vinresor : en reseguide till historiska vingårdar i Frankrike och Tyskland?

Vi rekommenderar att du köper Historiska vinresor : en reseguide till historiska vingårdar i Frankrike och Tyskland hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

“Historiska vinresor” är Lennart Rammers tredje vinbok. Den handlar om vad man som vinturist kan uppleva vid besök på ett antal kända vinorter och vingårdar med historisk anknytning i Tyskland och Frankrike. Ni får även tips om hotell, restauranger och sevärdheter i områdena. Lennart Rammer har verkat inom föreningen Munskänkarna, i många år som sektionsordförande i Linköping, som regionordförande och som riksordförande 2005-2010. Lennart har tillsammans med hustrun Gittan arrangerat ett flertal vinresor för grupper till Tyskland och Frankrike och i övrigt rest mycket i dessa länder.

Utgivande förlag: Grenadine