Historia 1a1 för gymnasiet – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Christer Öhman

Jämför och hitta det billigaste priset på Historia 1a1 för gymnasiet innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Historia 1a1 för gymnasiet är skriven av Christer Öhman och gavs ut 2011-03-10.

Historia 1a1 för gymnasiet som bok, ljudbok eller e-bok.
Historia 1a1 för gymnasiet

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 406

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Historia 1a1 för gymnasiet

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Historia 1a1 för gymnasiet. Boken är skriven av författaren Christer Öhman. Natur &amp är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Historia 1a1 för gymnasiet var 2011-03-10.

Originalspråket som Christer Öhman skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Historia vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Historia 1a1 för gymnasiet i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 240 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 240 x 170 x 15 mm och den väger så mycket som 460 g. Historia 1a1 för gymnasiet ISBN är 9789127418486. Historia 1a1 för gymnasiet är en fristående bok .


Läs Historia 1a1 för gymnasiet som bok

För dig som vill köpa och läsa Historia 1a1 för gymnasiet som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 406 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Historia 1a1 för gymnasiet som ljudbok

Vill du lyssna på Historia 1a1 för gymnasiet som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Historia 1a1 för gymnasiet som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Historia 1a1 för gymnasiet som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Historia 1a1 för gymnasiet som pocket

Historia 1a1 för gymnasiet finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Historia 1a1 för gymnasiet med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Historia 1a1 för gymnasiet med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Historia 1a1 för gymnasiet
 • Författare: Christer Öhman
 • Genre: Historia
 • Förlag: Natur &amp
 • Utgivningsdatum: 2011-03-10
 • Pris: 406
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 240
 • Fysiska dimensioner: 240 x 170 x 15 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789127418486

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Historia 1a1 för gymnasiet?

Historia 1a1 för gymnasiet är skriven av författaren Christer Öhman

När gavs Historia 1a1 för gymnasiet ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2011-03-10.

Var kan jag köpa Historia 1a1 för gymnasiet?

Vi rekommenderar att du köper Historia 1a1 för gymnasiet hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Boken följer de stora utvecklingslinjerna och fokuserar på några av de viktigaste frågorna i historieämnet: Hur försörjer sig människor? Hur styrs samhällen? Och varför ser vår värld ut som den gör? Den betonar också de stora internationella konflikternas betydelse. Utan kunskap om första världskriget går det inte att förstå andra världskriget. Utan kunskaper om andra världskriget går det inte att förstå samhällsutvecklingen efter krigets slut.Tre delarBokens första del handlar om vad historia är och varför kunskaper i källor och källkritik är så viktigt. Teori varvas här med praktik, och källkritiska övningar återkommer sedan längre fram i boken. Inledningsdelen avslutas med en epoköversikt från äldsta tid till 1800-talets början.Bokens andra del går på djupet och beskriver flera viktiga förändringsprocesser och händelser under 1800- och 1900-talet, till exempel Sveriges väg från kungamakt till parlamentarisk demokrati och tredje världens frigörelse efter andra världskrigets slut.Den tredje och sista delen innehåller tema tiska längdsnitt och gör det möjligt att gå ännu mera på djupet. Längdsnitten tar upp Mellanöstern i historien och hur krig och fred har påverkat människor genom tiderna.ÖversiktskartorBoken innehåller tre stora översiktskartor. De visar hur världen såg ut vid sekelskiftena 1800, 1900 och 2000. Rutorna lyfter fram och betonar viktiga händelser och tillstånd. Tillsammans med de övriga kartorna i boken skapar de förutsättningar att visa globala förändringsprocesser.Använder du den digitala versionen av Historia 1a1 kan du visa kartorna på storbildsskärm.LärarhandledningenTill boken finns en lärarhandledning. Den fungerar som ditt stöd i vardagen och innehåller avsnitt om historiebruk, historiemedvetande, facit, lektionsförslag och annat som fördjupar och kompletterar bokens innehåll.DigitalbokHistoria 1a1 finns också som digitalbok med naturligt inläst tal.

Utgivande förlag: Natur &amp