Himlen måste sakna en ängel – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Linn Maria Wågberg

Jämför och hitta det billigaste priset på Himlen måste sakna en ängel innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Himlen måste sakna en ängel är skriven av Linn Maria Wågberg och gavs ut 2019-03-13.

Himlen måste sakna en ängel som bok, ljudbok eller e-bok.
Himlen måste sakna en ängel

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 55

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Himlen måste sakna en ängel

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Himlen måste sakna en ängel. Boken är skriven av författaren Linn Maria Wågberg. Norstedts är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Himlen måste sakna en ängel var 2019-03-13.

Originalspråket som Linn Maria Wågberg skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Memoarer vilket ger den Lz Wågberg, Linn Maria som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Pocket.

Om du vill läsa Himlen måste sakna en ängel i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 223 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 178 x 110 x 15 mm och den väger så mycket som 123 g. Himlen måste sakna en ängel ISBN är 9789113090917. Himlen måste sakna en ängel är en fristående bok .


Läs Himlen måste sakna en ängel som bok

För dig som vill köpa och läsa Himlen måste sakna en ängel som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 55 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Himlen måste sakna en ängel som ljudbok

Vill du lyssna på Himlen måste sakna en ängel som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Himlen måste sakna en ängel som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Himlen måste sakna en ängel som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Himlen måste sakna en ängel som pocket

Himlen måste sakna en ängel finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Himlen måste sakna en ängel med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Himlen måste sakna en ängel med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Himlen måste sakna en ängel
 • Författare: Linn Maria Wågberg
 • Genre: Memoarer
 • Förlag: Norstedts
 • Utgivningsdatum: 2019-03-13
 • Pris: 55
 • Format: Pocket
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 223
 • Fysiska dimensioner: 178 x 110 x 15 mm
 • SAB: Lz Wågberg, Linn Maria
 • ISBN: 9789113090917

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Himlen måste sakna en ängel?

Himlen måste sakna en ängel är skriven av författaren Linn Maria Wågberg

När gavs Himlen måste sakna en ängel ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2019-03-13.

Var kan jag köpa Himlen måste sakna en ängel?

Vi rekommenderar att du köper Himlen måste sakna en ängel hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Det är sommaren 2015. Hon befinner sig på en idrottsplats när telefonsamtalet kommer: “Sitter du ner?”Hon får veta att hennes son Leo har varit med om en fruktansvärd kanotolycka på ett konfirmationsläger i Åre. Ingen kan svara på hennes upprepade fråga: “Lever han?” Leo har hamnat i iskallt vatten och därefter drabbats av hjärtstillestånd. Först efter att ha legat död under ytan i flera timmar hittas han. Död. 14,5 grader i kroppstemperatur. Men efter sex timmar lyckas räddningspersonalen på ett mirakulöst sätt få hans hjärta att börja slå igen.Ändå kan ingen svara på om han kommer att överleva olyckan. Läkarna flackar med blicken och mumlar att även om han mot alla odds skulle vakna så är chansen liten att han någonsin reser sig ur sängen igen. Men mitt i den värsta förtvivlan lutar sig en sjuksköterska fram och säger: “Linn, jag känner att han finns därinne. Jag kan inte förklara det men när jag tar i honom så känner jag att han finns där.”Det är de vackraste orden hon någonsin hört. Och där börjar den långa resan tillbaka till livet.Himlen måste sakna en ängel är en hjärtslitande berättelse om en familj, om en fruktansvärd olycka och om de inblandades “liv efter döden”. Men lika mycket är det en berättelse om sorg, kris, ilska, hopp, hjältar och hur man lever vidare när livet inte blir som det var tänkt.

Utgivande förlag: Norstedts