Himlen finns på riktigt – för barn – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Colton Burpo

Jämför och hitta det billigaste priset på Himlen finns på riktigt – för barn innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Himlen finns på riktigt – för barn är skriven av Colton Burpo och gavs ut 2012-11-30.

Himlen finns på riktigt - för barn som bok, ljudbok eller e-bok.
Himlen finns på riktigt – för barn

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 117

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Himlen finns på riktigt – för barn

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Himlen finns på riktigt – för barn. Boken är skriven av författaren Colton Burpo. Sjöbergs Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Himlen finns på riktigt – för barn var 2012-11-30.

Originalspråket som Colton Burpo skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Biblar & bibelberättelser vilket ger den uDopb,uCnb,uLz Burpo, Colton som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Himlen finns på riktigt – för barn i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 32 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 235 x 230 x 9 mm och den väger så mycket som 340 g. Himlen finns på riktigt – för barn ISBN är 9789186935344. Himlen finns på riktigt – för barn är en fristående bok .


Läs Himlen finns på riktigt – för barn som bok

För dig som vill köpa och läsa Himlen finns på riktigt – för barn som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 117 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Himlen finns på riktigt – för barn som ljudbok

Vill du lyssna på Himlen finns på riktigt – för barn som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Himlen finns på riktigt – för barn som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Himlen finns på riktigt – för barn som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Himlen finns på riktigt – för barn som pocket

Himlen finns på riktigt – för barn finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Himlen finns på riktigt – för barn med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Himlen finns på riktigt – för barn med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Himlen finns på riktigt – för barn
 • Författare: Colton Burpo
 • Genre: Biblar & bibelberättelser
 • Förlag: Sjöbergs Förlag
 • Utgivningsdatum: 2012-11-30
 • Pris: 117
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 32
 • Fysiska dimensioner: 235 x 230 x 9 mm
 • SAB: uDopb,uCnb,uLz Burpo, Colton
 • ISBN: 9789186935344

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Himlen finns på riktigt – för barn?

Himlen finns på riktigt – för barn är skriven av författaren Colton Burpo

När gavs Himlen finns på riktigt – för barn ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2012-11-30.

Var kan jag köpa Himlen finns på riktigt – för barn?

Vi rekommenderar att du köper Himlen finns på riktigt – för barn hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

En treårig kille … en mirakulös resa till himlen … och ett mycket viktigt budskap till barnen … Jesus älskar VERKLIGEN barnen. Och han älskar VERKLIGEN dig! I den här boken berättar Colton med egna ord om vad han var med om när han besökte himlen. Han beskriver hur det är att möta Jesus, hur himlen ser ut och vilka personer man kommer att möta i himlen. Colton ger svar på frågor barn har, till exempel: Finns det djur i himlen? Hur stora är änglarna? Boken bygger på den mycket uppskattade boken “Himlen finns på riktigt”. Förutom Coltons egen berättelse, ur ett barns perspektiv, kompletteras boken med vackra målningar. Boken: * Hjälper barnen att lita på att himlen finns på riktigt och att himlen är ett glatt ställe. * Ger föräldrar en utgångspunkt för att prata med sina barn om himlen och hur man kommer dit. * Innehåller bibelord om himlen och en sektion med frågor och svar. Himlen finns på riktigt, och du kommer att tycka om den!

Utgivande förlag: Sjöbergs Förlag