Herrarnas högtflygande dassbok – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Calle Ljungström

Jämför och hitta det billigaste priset på Herrarnas högtflygande dassbok innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Herrarnas högtflygande dassbok är skriven av Calle Ljungström och gavs ut 2020-03-05.

Herrarnas högtflygande dassbok som bok, ljudbok eller e-bok.
Herrarnas högtflygande dassbok

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 92

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Herrarnas högtflygande dassbok

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Herrarnas högtflygande dassbok. Boken är skriven av författaren Calle Ljungström. Bokförlaget Semic är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Herrarnas högtflygande dassbok var 2020-03-05.

Originalspråket som Calle Ljungström skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Humor vilket ger den Hc.017 som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Herrarnas högtflygande dassbok i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 159 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 150 x 150 x 11 mm och den väger så mycket som 190 g. Herrarnas högtflygande dassbok ISBN är 9789155266622. Herrarnas högtflygande dassbok är en fristående bok .


Läs Herrarnas högtflygande dassbok som bok

För dig som vill köpa och läsa Herrarnas högtflygande dassbok som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 92 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Herrarnas högtflygande dassbok som ljudbok

Vill du lyssna på Herrarnas högtflygande dassbok som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Herrarnas högtflygande dassbok som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Herrarnas högtflygande dassbok som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Herrarnas högtflygande dassbok som pocket

Herrarnas högtflygande dassbok finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Herrarnas högtflygande dassbok med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Herrarnas högtflygande dassbok med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Herrarnas högtflygande dassbok
 • Författare: Calle Ljungström
 • Genre: Humor
 • Förlag: Bokförlaget Semic
 • Utgivningsdatum: 2020-03-05
 • Pris: 92
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 159
 • Fysiska dimensioner: 150 x 150 x 11 mm
 • SAB: Hc.017
 • ISBN: 9789155266622

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Herrarnas högtflygande dassbok?

Herrarnas högtflygande dassbok är skriven av författaren Calle Ljungström

När gavs Herrarnas högtflygande dassbok ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2020-03-05.

Var kan jag köpa Herrarnas högtflygande dassbok?

Vi rekommenderar att du köper Herrarnas högtflygande dassbok hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Ta med den här boken på toaletten och du får garanterat roligt! Risken är bara att besöket blir långvarigt. Här bjuds du på en underhållande blandning av roliga historier, slagkraftiga citat och drastiska skämtteckningar (Rocky).

Utgivande förlag: Bokförlaget Semic