Herr Grums och kakmiljonären – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Andy Stanton

Jämför och hitta det billigaste priset på Herr Grums och kakmiljonären innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Herr Grums och kakmiljonären är skriven av Andy Stanton och gavs ut 2011-01-12.

Herr Grums och kakmiljonären som bok, ljudbok eller e-bok.
Herr Grums och kakmiljonären

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 139

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Herr Grums och kakmiljonären

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Herr Grums och kakmiljonären. Boken är skriven av författaren Andy Stanton. Argasso bokförlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Herr Grums och kakmiljonären var 2011-01-12.

Originalspråket som Andy Stanton skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Skönlitteratur vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Herr Grums och kakmiljonären i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 168 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 185 x 136 x 20 mm och den väger så mycket som 300 g. Herr Grums och kakmiljonären ISBN är . Herr Grums och kakmiljonären är en del av serien: Herr Grums (del 2).


Läs Herr Grums och kakmiljonären som bok

För dig som vill köpa och läsa Herr Grums och kakmiljonären som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 139 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Herr Grums och kakmiljonären som ljudbok

Vill du lyssna på Herr Grums och kakmiljonären som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Herr Grums och kakmiljonären som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Herr Grums och kakmiljonären som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Herr Grums och kakmiljonären som pocket

Herr Grums och kakmiljonären finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Herr Grums och kakmiljonären med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Herr Grums och kakmiljonären med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Herr Grums och kakmiljonären
 • Författare: Andy Stanton
 • Genre: Skönlitteratur
 • Förlag: Argasso bokförlag
 • Utgivningsdatum: 2011-01-12
 • Pris: 139
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 168
 • Fysiska dimensioner: 185 x 136 x 20 mm
 • SAB:
 • ISBN:

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Herr Grums och kakmiljonären?

Herr Grums och kakmiljonären är skriven av författaren Andy Stanton

När gavs Herr Grums och kakmiljonären ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2011-01-12.

Var kan jag köpa Herr Grums och kakmiljonären?

Vi rekommenderar att du köper Herr Grums och kakmiljonären hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Elake herr Grums är tillbaka och den här gången har han fått korn på en massa pengar. Pengar som tillhör den nyinflyttade lille Pepparkaksmannen. Det hela hotar att sluta i katastrof, och än en gång blir Polly tvungen att rycka ut och rädda situationen – den här gången med hjälp av den hygglige gamle Fredag Klureman!De roliga böckerna om herr Grums har nominerats till en mängd priser och belönats med bland annat Roald Dahl Funny Prize Award. Bered dig på en lässtund utöver det vanliga!

Utgivande förlag: Argasso bokförlag