Herman och eldsvådan – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Stian Hole

Jämför och hitta det billigaste priset på Herman och eldsvådan innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Herman och eldsvådan är skriven av Stian Hole och gavs ut 2009-03-25.

Herman och eldsvådan som bok, ljudbok eller e-bok.
Herman och eldsvådan

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 119

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Herman och eldsvådan

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Herman och eldsvådan. Boken är skriven av författaren Stian Hole. Alfabeta är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Herman och eldsvådan var 2009-03-25.

Originalspråket som Stian Hole skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Skönlitteratur vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Herman och eldsvådan i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 40 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är och den väger så mycket som . Herman och eldsvådan ISBN är . Herman och eldsvådan är en fristående bok .


Läs Herman och eldsvådan som bok

För dig som vill köpa och läsa Herman och eldsvådan som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 119 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Herman och eldsvådan som ljudbok

Vill du lyssna på Herman och eldsvådan som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Herman och eldsvådan som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Herman och eldsvådan som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Herman och eldsvådan som pocket

Herman och eldsvådan finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Herman och eldsvådan med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Herman och eldsvådan med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Herman och eldsvådan
 • Författare: Stian Hole
 • Genre: Skönlitteratur
 • Förlag: Alfabeta
 • Utgivningsdatum: 2009-03-25
 • Pris: 119
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 40
 • Fysiska dimensioner:
 • SAB:
 • ISBN:

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Herman och eldsvådan?

Herman och eldsvådan är skriven av författaren Stian Hole

När gavs Herman och eldsvådan ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2009-03-25.

Var kan jag köpa Herman och eldsvådan?

Vi rekommenderar att du köper Herman och eldsvådan hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Hermans sommar är över och han har börjat i första klass. En dag smyger han in i grannens trädgård. Grannen är en gammal brevbärare som kallas för Frimärksmannen. Barnen på Hermans gata är rädda för honom. Precis när Herman smugit sig in i trädgården hör han en röst bakom sig som viskar: Du törs inte. Är du en fegis, Herman? Det är Roy i fyran. Herman och eldsvådan är den andra bilderboken om pojken Herman. Den första boken, Hermans sommar, har vunnit flera prestigefulla priser i Norge och på barnboksmässan i Bologna vann boken pris som årets bästa bilderbok 2007. (4-8 år)Stian Hole är en norsk grafisk formgivare, illustratör och barnboksförfattare bosatt i Oslo. Pressröster om Herman och Eldsvådan:”En säregen bildvärld byggd på fotocollage som är så bearbetade att de blivit till målade tavlor” Nisse Larsson, Dagens Nyheter”Ska man bara köpa en enda bilderbok under hela året är denna bok ett bra val!” Hemmets veckotidning”Herman och Eldsvådan” är ett poetiskt bilderboksverk med en sällsam melodi komponerad i spröda toner om barndom, svek, rädsla och mod.” Stina Zethraeus, Dagens Nyheter

Utgivande förlag: Alfabeta