Henkes harem – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Cilla Hulth

Jämför och hitta det billigaste priset på Henkes harem innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Henkes harem är skriven av Cilla Hulth och gavs ut 2020-11-16.

Henkes harem som bok, ljudbok eller e-bok.
Henkes harem

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 199

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Henkes harem

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Henkes harem. Boken är skriven av författaren Cilla Hulth. Ekström &amp är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Henkes harem var 2020-11-16.

Originalspråket som Cilla Hulth skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Romantik vilket ger den Hc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Danskt band).

Om du vill läsa Henkes harem i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 173 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 226 x 153 x 13 mm och den väger så mycket som 292 g. Henkes harem ISBN är 9789189217119. Henkes harem är en fristående bok .


Läs Henkes harem som bok

För dig som vill köpa och läsa Henkes harem som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 199 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Henkes harem som ljudbok

Vill du lyssna på Henkes harem som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Henkes harem som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Henkes harem som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Henkes harem som pocket

Henkes harem finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Henkes harem med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Henkes harem med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Henkes harem
 • Författare: Cilla Hulth
 • Genre: Romantik
 • Förlag: Ekström &amp
 • Utgivningsdatum: 2020-11-16
 • Pris: 199
 • Format: Häftad (Danskt band)
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 173
 • Fysiska dimensioner: 226 x 153 x 13 mm
 • SAB: Hc
 • ISBN: 9789189217119

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Henkes harem?

Henkes harem är skriven av författaren Cilla Hulth

När gavs Henkes harem ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2020-11-16.

Var kan jag köpa Henkes harem?

Vi rekommenderar att du köper Henkes harem hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Livet leker för Henrik Dufva. Han blir klinikchef när en ny folktandvård öppnar i Jönköping. Nästan genast inleder han ett förhållande med tandläkaren Maja, men Henke är inte mogen för något seriöst, utan träffar även andra tjejer vid sidan om. Snart har han därför trasslat till det för sig. Under en konferens hamnar han i säng med klinikkoordinatorn Lotta.Hur ska det gå för Henke? Är han pappa till Lottas väntade barn? Vad ska Maja säga? Kommer han att få behålla jobbet?Henkes harem innehåller lika delar humor, vardagsliv och nervkittlande erotik som gör livet lite roligare – och ibland trassligare – att leva.

Utgivande förlag: Ekström &amp