Hemma : 20 vykort att färglägga – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Tovelisa

Jämför och hitta det billigaste priset på Hemma : 20 vykort att färglägga innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Hemma : 20 vykort att färglägga är skriven av Tovelisa och gavs ut 2015-08-31.

Hemma : 20 vykort att färglägga som bok, ljudbok eller e-bok.
Hemma : 20 vykort att färglägga

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 77

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Hemma : 20 vykort att färglägga

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Hemma : 20 vykort att färglägga. Boken är skriven av författaren Tovelisa. Pagina Förlags är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Hemma : 20 vykort att färglägga var 2015-08-31.

Originalspråket som Tovelisa skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Handarbete & konsthantverk vilket ger den Rd som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Hemma : 20 vykort att färglägga i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 40 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 175 x 125 x 10 mm och den väger så mycket som 176 g. Hemma : 20 vykort att färglägga ISBN är 9789163611179. Hemma : 20 vykort att färglägga är en fristående bok .


Läs Hemma : 20 vykort att färglägga som bok

För dig som vill köpa och läsa Hemma : 20 vykort att färglägga som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 77 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Hemma : 20 vykort att färglägga som ljudbok

Vill du lyssna på Hemma : 20 vykort att färglägga som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Hemma : 20 vykort att färglägga som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Hemma : 20 vykort att färglägga som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Hemma : 20 vykort att färglägga som pocket

Hemma : 20 vykort att färglägga finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Hemma : 20 vykort att färglägga med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Hemma : 20 vykort att färglägga med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Hemma : 20 vykort att färglägga
 • Författare: Tovelisa
 • Genre: Handarbete & konsthantverk
 • Förlag: Pagina Förlags
 • Utgivningsdatum: 2015-08-31
 • Pris: 77
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 40
 • Fysiska dimensioner: 175 x 125 x 10 mm
 • SAB: Rd
 • ISBN: 9789163611179

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Hemma : 20 vykort att färglägga?

Hemma : 20 vykort att färglägga är skriven av författaren Tovelisa

När gavs Hemma : 20 vykort att färglägga ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2015-08-31.

Var kan jag köpa Hemma : 20 vykort att färglägga?

Vi rekommenderar att du köper Hemma : 20 vykort att färglägga hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Denna vykortsbok samlar 20 fantasifulla motiv ur Tovelisas målarbok Till konstnärer och designintresserade i alla åldrar.Hemma. Detaljrika illustrationer ur hemmet att färglägga och skicka till en vän eller varför inte rama in och hänga på väggen?

Utgivande förlag: Pagina Förlags