Hemligheten i Helmersbruk – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Eva Frantz

Jämför och hitta det billigaste priset på Hemligheten i Helmersbruk innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Hemligheten i Helmersbruk är skriven av Eva Frantz och gavs ut 2021-10-08.

Hemligheten i Helmersbruk som bok, ljudbok eller e-bok.
Hemligheten i Helmersbruk

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 169

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Hemligheten i Helmersbruk

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Hemligheten i Helmersbruk. Boken är skriven av författaren Eva Frantz. Bonnier Carlsen är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Hemligheten i Helmersbruk var 2021-10-08.

Originalspråket som Eva Frantz skrev och gav ut boken på var . Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Hemligheten i Helmersbruk är det: 9789179758936.


Läs Hemligheten i Helmersbruk som bok

För dig som vill köpa och läsa Hemligheten i Helmersbruk som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 169 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Hemligheten i Helmersbruk som ljudbok

Vill du lyssna på Hemligheten i Helmersbruk som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Hemligheten i Helmersbruk som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Hemligheten i Helmersbruk som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Hemligheten i Helmersbruk som pocket

Hemligheten i Helmersbruk finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Hemligheten i Helmersbruk med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Hemligheten i Helmersbruk med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Hemligheten i Helmersbruk
  • Författare: Eva Frantz
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Bonnier Carlsen
  • Utgivningsdatum: 2021-10-08
  • Pris: 169
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789179758936

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Hemligheten i Helmersbruk?

Hemligheten i Helmersbruk är skriven av författaren Eva Frantz

När gavs Hemligheten i Helmersbruk ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2021-10-08.

Var kan jag köpa Hemligheten i Helmersbruk?

Vi rekommenderar att du köper Hemligheten i Helmersbruk hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Det är i början av december 1975. Flora Winter och hennes mamma Linn har kommit till den lilla kuststaden Helmersbruk där de hyr en portvaktsstuga som ligger intill en förfallen herrgård. Julen nalkas, men den kommer nog inte att bli något vidare. Pappa är ju inte längre med, mamma har fullt upp med sitt jobb och dessutom glömde hon pyntet hemma. Medan mamma jobbar vid skrivmaskinen bekantar sig Flora med omgivningen. Hon lär känna den snälle med allvarlige farbror Fridolf som bor på ägorna. En mystisk pojke dyker upp och försvinner innan Flora hinner ställa sina frågor. En snövit ekorre verkar vilja Flora något. Allt verkar kretsa kring själva herrgården, som kanske ändå inte är så öde som alla tror … I tjugofyra kapitel – ett för varje dag fram till julafton – tar sig Flora närmare sanningen om von Hiems herrgård. Samtidigt upptäcker hon någonting viktigt om sig själv. Adventsboken Hemligheten i Helmersbruk är en blandning av Maria Gripes mystik, Enid Blytons mysterieväv och Eva Frantz egen signatur: en spökhistoria som griper läsare i alla åldrar.

Utgivande förlag: Bonnier Carlsen