Heligt Förbannad – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Jonas Gudmunds

Jämför och hitta det billigaste priset på Heligt Förbannad innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Heligt Förbannad är skriven av Jonas Gudmunds och gavs ut 2019-06-07.

Heligt Förbannad som bok, ljudbok eller e-bok.
Heligt Förbannad

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 189

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Heligt Förbannad

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Heligt Förbannad. Boken är skriven av författaren Jonas Gudmunds. Stratex Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Heligt Förbannad var 2019-06-07.

Originalspråket som Jonas Gudmunds skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Deckare vilket ger den Hc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Heligt Förbannad i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 383 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 210 x 135 x 30 mm och den väger så mycket som . Heligt Förbannad ISBN är 9789198507430. Heligt Förbannad är en del av serien: Jerker Gudmundsson-serien (del 2).


Läs Heligt Förbannad som bok

För dig som vill köpa och läsa Heligt Förbannad som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 189 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Heligt Förbannad som ljudbok

Vill du lyssna på Heligt Förbannad som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Heligt Förbannad som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Heligt Förbannad som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Heligt Förbannad som pocket

Heligt Förbannad finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Heligt Förbannad med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Heligt Förbannad med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Heligt Förbannad
 • Författare: Jonas Gudmunds
 • Genre: Deckare
 • Förlag: Stratex Förlag
 • Utgivningsdatum: 2019-06-07
 • Pris: 189
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 383
 • Fysiska dimensioner: 210 x 135 x 30 mm
 • SAB: Hc
 • ISBN: 9789198507430

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Heligt Förbannad?

Heligt Förbannad är skriven av författaren Jonas Gudmunds

När gavs Heligt Förbannad ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2019-06-07.

Var kan jag köpa Heligt Förbannad?

Vi rekommenderar att du köper Heligt Förbannad hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Torgny Bäckman har ledsnat rejält på alla de som inte följer spelets regler. De som uppför sig illa och lurar folk. Idioter på Facebook, bilmekaniker som inte levererar, uppblåsta affärsmän, listan kan göras lång. Torgny ser det som sin uppgift att ta tag i problemet, och det gör han på sitt alldeles eget sätt i ladan i Stenhamra. Det har återigen blivit dags för Jerker Gudmundsson och hanskollegor på NOA att lösa en rad spektakulära mord och den här gången har de svårt att se ett direkt samband mellan mordoffrena – utöver det uppenbara. Kan det verkligen vara en seriemördare de har att göra med?Jonas Gudmunds, född och uppvuxen i Linköping, delar sin tid mellan Strängnäs och Filippinerna. Han har en kandidatexamen i ekonomi/business från University of Virginia och grundade år 2000 säkerhetsföretaget Trygga Hem tillsammans med en barndomsvän. Företaget utvecklades väldigt bra och såldes till en konkurrent 2013. Jonas har under hela sitt liv älskat att berätta historier och för in både sin expertis inom säkerhet samt humor och en geniun berättarröst i sitt skrivande. Heligt förbannad är hans andra roman.

Utgivande förlag: Stratex Förlag