Helgonet – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Tiffany Reisz

Jämför och hitta det billigaste priset på Helgonet innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Helgonet är skriven av Tiffany Reisz och gavs ut 2015-03-02.

Helgonet som bok, ljudbok eller e-bok.
Helgonet

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 19

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Helgonet

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Helgonet. Boken är skriven av författaren Tiffany Reisz. Förlaget Harlequin är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Helgonet var 2015-03-02.

Originalspråket som Tiffany Reisz skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Romantik vilket ger den Hce som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Danskt band).

Om du vill läsa Helgonet i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 412 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 210 x 135 x 22 mm och den väger så mycket som 348 g. Helgonet ISBN är 9789164080721. Helgonet är en del av serien: The Original Sinners – De vita åren (del 1).


Läs Helgonet som bok

För dig som vill köpa och läsa Helgonet som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 19 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Helgonet som ljudbok

Vill du lyssna på Helgonet som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Helgonet som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Helgonet som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Helgonet som pocket

Helgonet finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Helgonet med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Helgonet med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Helgonet
 • Författare: Tiffany Reisz
 • Genre: Romantik
 • Förlag: Förlaget Harlequin
 • Utgivningsdatum: 2015-03-02
 • Pris: 19
 • Format: Häftad (Danskt band)
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 412
 • Fysiska dimensioner: 210 x 135 x 22 mm
 • SAB: Hce
 • ISBN: 9789164080721

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Helgonet?

Helgonet är skriven av författaren Tiffany Reisz

När gavs Helgonet ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2015-03-02.

Var kan jag köpa Helgonet?

Vi rekommenderar att du köper Helgonet hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Innan hon blev Manhattans mest berömda dominatrix var Nora Sutherlin en helt vanlig tjej som hette Eleanor Upprorisk som hon är har grönögda Eleanor aldrig stött på en regel hon inte vill bryta mot. Hon är trött på sin mammas kyrkliga fanatism och de begränsningar som den katolska skolan sätter upp. Därför bestämmer hon sig för att aldrig mer gå i kyrkan. Men första skymten av den stilige och tilldragande fader Marcus Stearns och hans lustframkallande italienska motorcykel är en uppenbarelse. Han blir Søren för henne, bara för henne. Eleanor är förlorad trots att till och med hon inser att kärlek med en präst måste vara fel. Men när ett fatalt misstag är på väg att förstöra allt för Eleanor, är det Søren som griper in och räddar henne. Hon svär på att betala tillbaka genom att lyda honom vad det än gäller, och en helt ny värld öppnar sig när han avslöjar sina djupaste hemligheter. Hemligheter som förändrar allt. FARA KAN HANTERAS OCH SMÄRTA ÄR VÄLKOMMET. ALLTING SKA PRECIS BÖRJA.

Utgivande förlag: Förlaget Harlequin