Helgas dagbok : flickan som överlevde förintelsen – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Helga Weiss

Jämför och hitta det billigaste priset på Helgas dagbok : flickan som överlevde förintelsen innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Helgas dagbok : flickan som överlevde förintelsen är skriven av Helga Weiss och gavs ut 2014-07-15.

Helgas dagbok : flickan som överlevde förintelsen som bok, ljudbok eller e-bok.
Helgas dagbok : flickan som överlevde förintelsen

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 55

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Helgas dagbok : flickan som överlevde förintelsen

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Helgas dagbok : flickan som överlevde förintelsen. Boken är skriven av författaren Helga Weiss. Historiska Media är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Helgas dagbok : flickan som överlevde förintelsen var 2014-07-15.

Originalspråket som Helga Weiss skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Förintelsen Hjältemod, uthållighet & överlevnad vilket ger den Lz Weiss, Helga som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Pocket.

Om du vill läsa Helgas dagbok : flickan som överlevde förintelsen i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 222 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 180 x 110 x 10 mm och den väger så mycket som 138 g. Helgas dagbok : flickan som överlevde förintelsen ISBN är 9789175451473. Helgas dagbok : flickan som överlevde förintelsen är en fristående bok .


Läs Helgas dagbok : flickan som överlevde förintelsen som bok

För dig som vill köpa och läsa Helgas dagbok : flickan som överlevde förintelsen som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 55 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Helgas dagbok : flickan som överlevde förintelsen som ljudbok

Vill du lyssna på Helgas dagbok : flickan som överlevde förintelsen som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Helgas dagbok : flickan som överlevde förintelsen som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Helgas dagbok : flickan som överlevde förintelsen som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Helgas dagbok : flickan som överlevde förintelsen som pocket

Helgas dagbok : flickan som överlevde förintelsen finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Helgas dagbok : flickan som överlevde förintelsen med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Helgas dagbok : flickan som överlevde förintelsen med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Helgas dagbok : flickan som överlevde förintelsen
 • Författare: Helga Weiss
 • Genre: Förintelsen Hjältemod, uthållighet & överlevnad
 • Förlag: Historiska Media
 • Utgivningsdatum: 2014-07-15
 • Pris: 55
 • Format: Pocket
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 222
 • Fysiska dimensioner: 180 x 110 x 10 mm
 • SAB: Lz Weiss, Helga
 • ISBN: 9789175451473

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Helgas dagbok : flickan som överlevde förintelsen?

Helgas dagbok : flickan som överlevde förintelsen är skriven av författaren Helga Weiss

När gavs Helgas dagbok : flickan som överlevde förintelsen ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2014-07-15.

Var kan jag köpa Helgas dagbok : flickan som överlevde förintelsen?

Vi rekommenderar att du köper Helgas dagbok : flickan som överlevde förintelsen hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

»Denna gripande bok utgör en lika självklar läsning som Anne Franks dagbok!« Bibliotekstjänst»Helgas dagbok är en mycket viktig och omskakande bok. Betyget blir 10/10.« Dagensbok.com »En sådan här bok bör egentligen inte recenseras. Den ska bara läsas av alla.« Bloggen Holavedsbrudar »Läs den. Du kommer inte att ångra dig.« Bloggen Bookie Cookiez När Helga Weiss börjar skriva dagbok 1938 är hon nio år gammal och bor i Prag. Hennes familj drabbas hårt av nazisternas invasion, och det dagliga livet blir alltmer märkt av nya lagar, ofrihet och tvång. När dagboken avslutas är Helga femton år och har mirakulöst överlevt de fruktansvärda förhållandena i koncentrationslägren Theresienstadt och Auschwitz. Helgas dagbok är illustrerad med Helgas egna teckningar som hon gjorde under sin tid i fångenskap. Rättigheterna till boken har sålts till sjutton länder hittills. Helgas dagbok är ett skrämmande och gripande dokument över Förintelsens fasor. Likt Anne Franks dagbok är den en unik och viktig ögonvittnesskildring, men med skillnaden att Helga överlevde och lever än idag. Efter kriget blev hon en av Tjeckiens mest erkända konstnärer.

Utgivande förlag: Historiska Media