Hej Kungen! – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Susanna Alakoski

Jämför och hitta det billigaste priset på Hej Kungen! innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Hej Kungen! är skriven av Susanna Alakoski och gavs ut 2015-10-09.

Hej Kungen! som bok, ljudbok eller e-bok.
Hej Kungen!

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 119

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Hej Kungen!

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Hej Kungen!. Boken är skriven av författaren Susanna Alakoski. Alfabeta är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Hej Kungen! var 2015-10-09.

Originalspråket som Susanna Alakoski skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Skönlitteratur vilket ger den Hcf som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Hej Kungen! i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 203 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 214 x 143 x 15 mm och den väger så mycket som 413 g. Hej Kungen! ISBN är 9789150117028. Hej Kungen! är en del av serien: Tiia.


Läs Hej Kungen! som bok

För dig som vill köpa och läsa Hej Kungen! som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 119 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Hej Kungen! som ljudbok

Vill du lyssna på Hej Kungen! som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Hej Kungen! som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Hej Kungen! som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Hej Kungen! som pocket

Hej Kungen! finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Hej Kungen! med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Hej Kungen! med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Hej Kungen!
 • Författare: Susanna Alakoski
 • Genre: Skönlitteratur
 • Förlag: Alfabeta
 • Utgivningsdatum: 2015-10-09
 • Pris: 119
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 203
 • Fysiska dimensioner: 214 x 143 x 15 mm
 • SAB: Hcf
 • ISBN: 9789150117028

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Hej Kungen!?

Hej Kungen! är skriven av författaren Susanna Alakoski

När gavs Hej Kungen! ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2015-10-09.

Var kan jag köpa Hej Kungen!?

Vi rekommenderar att du köper Hej Kungen! hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Susanna Alakoski skriver för 6-9 år. Nybörjarläsning med hög igenkänning, humor och värme. Perfekt även för högläsning. Kungaparet ska besöka Ystad och femmorna får vara med och bestämma vad de ska göra under sitt stadsbesök. Alla får i uppdrag att skriva ner sina förslag på lappar och lägga dem i en låda som ska lämnas till kommunen. Fröken Bodil Brenner är uppskruvad. Hon tror att kungaparet vill göra saker som de är vana vid, besöka intressanta industrier och så. Men det tror inte Tiia och hennes kompisar. De är säkra på att Kungen vill träffa Peggis mamma som är kallskänka och de gamla tanterna som Tiias pappa tar hand om. Och tvättstugorna i bostadsområdet Fridhem! Det är klart att de måste se dem. Självklart blir det succé. Susanna Alakoski har skrivit flera hyllade romaner för vuxna. För den första, Svinalängorna, belönades hon med Augustpriset. Den har också filmatiserats i regi av Pernilla August. Susanna skriver krönikor, teaterpjäser och föreläser. Alakoskis styrka är att hon kan skriva snärtigt, humoristiskt, träffsäkert och med absolut gehör för vanliga barns vardag ur barnets perspektiv.

Utgivande förlag: Alfabeta