Hedonisten – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Michael Swidén

Jämför och hitta det billigaste priset på Hedonisten innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Hedonisten är skriven av Michael Swidén och gavs ut 2016-09-01.

Hedonisten som bok, ljudbok eller e-bok.
Hedonisten

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 169

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Hedonisten

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Hedonisten. Boken är skriven av författaren Michael Swidén. Svedsko Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Hedonisten var 2016-09-01.

Originalspråket som Michael Swidén skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Deckare vilket ger den Hc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Hedonisten i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 276 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 215 x 150 x 20 mm och den väger så mycket som 530 g. Hedonisten ISBN är 9789198336504. Hedonisten är en del av serien: RKMS (del 1).


Läs Hedonisten som bok

För dig som vill köpa och läsa Hedonisten som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 169 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Hedonisten som ljudbok

Vill du lyssna på Hedonisten som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Hedonisten som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Hedonisten som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Hedonisten som pocket

Hedonisten finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Hedonisten med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Hedonisten med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Hedonisten
 • Författare: Michael Swidén
 • Genre: Deckare
 • Förlag: Svedsko Förlag
 • Utgivningsdatum: 2016-09-01
 • Pris: 169
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 276
 • Fysiska dimensioner: 215 x 150 x 20 mm
 • SAB: Hc
 • ISBN: 9789198336504

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Hedonisten?

Hedonisten är skriven av författaren Michael Swidén

När gavs Hedonisten ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2016-09-01.

Var kan jag köpa Hedonisten?

Vi rekommenderar att du köper Hedonisten hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Hedonisten är den första boken av tre av den nye svenske deckarförfattaren Michael Swidén. Trilogin handlar om tre sorters seriemördare, Hedonisten, Visionären och Missionären. Först ut är Hedonisten. Det är tre ruskigt spännande kriminalhistorier där vi får följa mördarna tätt in på bara skinnet. Bokens handling utspelar sig över hela Sverige. Kriminalkommisarie Per Karlsson är huvudperson i alla tre böcker, och det är han som leder Rikspolisens egen seriemordgrupp RKMS.I första boken stöter vi på en seriemördare som lider total brist på empati och inlevelse i allt levande. En Hedonist. Han lever ut sina innersta fantasier och slutar aldrig. Han är Mr Mastermind.

Utgivande förlag: Svedsko Förlag