Havsboken : eller konsten att fånga en jättehaj från en gummibåt på ett stort hav genom fyra årstider – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Morten A Strøksnes

Jämför och hitta det billigaste priset på Havsboken : eller konsten att fånga en jättehaj från en gummibåt på ett stort hav genom fyra årstider innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Havsboken : eller konsten att fånga en jättehaj från en gummibåt på ett stort hav genom fyra årstider är skriven av Morten A Strøksnes och gavs ut 2017-06-21.

Havsboken : eller konsten att fånga en jättehaj från en gummibåt på ett stort hav genom fyra årstider som bok, ljudbok eller e-bok.
Havsboken : eller konsten att fånga en jättehaj från en gummibåt på ett stort hav genom fyra årstider

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 55

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Havsboken : eller konsten att fånga en jättehaj från en gummibåt på ett stort hav genom fyra årstider

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Havsboken : eller konsten att fånga en jättehaj från en gummibåt på ett stort hav genom fyra årstider. Boken är skriven av författaren Morten A Strøksnes. Pocketförlaget är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Havsboken : eller konsten att fånga en jättehaj från en gummibåt på ett stort hav genom fyra årstider var 2017-06-21.

Originalspråket som Morten A Strøksnes skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Litterära essäer Vattendjur vilket ger den Ubb som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Pocket.

Om du vill läsa Havsboken : eller konsten att fånga en jättehaj från en gummibåt på ett stort hav genom fyra årstider i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 303 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 178 x 110 x 18 mm och den väger så mycket som 165 g. Havsboken : eller konsten att fånga en jättehaj från en gummibåt på ett stort hav genom fyra årstider ISBN är 9789175792354. Havsboken : eller konsten att fånga en jättehaj från en gummibåt på ett stort hav genom fyra årstider är en fristående bok .


Läs Havsboken : eller konsten att fånga en jättehaj från en gummibåt på ett stort hav genom fyra årstider som bok

För dig som vill köpa och läsa Havsboken : eller konsten att fånga en jättehaj från en gummibåt på ett stort hav genom fyra årstider som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 55 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Havsboken : eller konsten att fånga en jättehaj från en gummibåt på ett stort hav genom fyra årstider som ljudbok

Vill du lyssna på Havsboken : eller konsten att fånga en jättehaj från en gummibåt på ett stort hav genom fyra årstider som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Havsboken : eller konsten att fånga en jättehaj från en gummibåt på ett stort hav genom fyra årstider som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Havsboken : eller konsten att fånga en jättehaj från en gummibåt på ett stort hav genom fyra årstider som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Havsboken : eller konsten att fånga en jättehaj från en gummibåt på ett stort hav genom fyra årstider som pocket

Havsboken : eller konsten att fånga en jättehaj från en gummibåt på ett stort hav genom fyra årstider finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Havsboken : eller konsten att fånga en jättehaj från en gummibåt på ett stort hav genom fyra årstider med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Havsboken : eller konsten att fånga en jättehaj från en gummibåt på ett stort hav genom fyra årstider med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Havsboken : eller konsten att fånga en jättehaj från en gummibåt på ett stort hav genom fyra årstider
 • Författare: Morten A Strøksnes
 • Genre: Litterära essäer Vattendjur
 • Förlag: Pocketförlaget
 • Utgivningsdatum: 2017-06-21
 • Pris: 55
 • Format: Pocket
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 303
 • Fysiska dimensioner: 178 x 110 x 18 mm
 • SAB: Ubb
 • ISBN: 9789175792354

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Havsboken : eller konsten att fånga en jättehaj från en gummibåt på ett stort hav genom fyra årstider?

Havsboken : eller konsten att fånga en jättehaj från en gummibåt på ett stort hav genom fyra årstider är skriven av författaren Morten A Strøksnes

När gavs Havsboken : eller konsten att fånga en jättehaj från en gummibåt på ett stort hav genom fyra årstider ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2017-06-21.

Var kan jag köpa Havsboken : eller konsten att fånga en jättehaj från en gummibåt på ett stort hav genom fyra årstider?

Vi rekommenderar att du köper Havsboken : eller konsten att fånga en jättehaj från en gummibåt på ett stort hav genom fyra årstider hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Från en bräcklig båt i en fjord vid Lofoten utforskar två vänner havsdjupen samtidigt som de försöker fånga en monstruös haj: den gigantiska håkäringen som enligt forskarna kan bli sju meter lång och 400 år gammal. Sedan urminnes tider har människan försökt bemästra havet och dess invånare med lika doser förskräckelse som fascination. Männen i den lilla fiskebåten får både tid och anledning att reflektera över relationen mellan havet och människan samtidigt som de gör allt för att överlista sitt byte …MORTEN A. STRØKSNES är en norsk journalist och författare som tidigare har skrivit åtta böcker. “Karin Bojs, “… Strøksnes lyckas alltid göra mig lika intresserad som han själv är. Hans prosa rör sig som en haj, som syresätter sitt blod genom att ständigt befinna sig i rörelse framåt.””Jakten efter en mystisk, grå haj som i sig blir till en metafor över det på samma gång självklara och fortfarande djupt hemlighetsfulla som täcker större delen av planeten. Det är snyggt. Enkelt. Bra.””Det är en bildningstur, full av vetande, vindar och vågor i en text som böljar mellan jättefiskar, plankton och livet i en avsides belägen kustort.””En fiskehistoria som fångar havets djup.”SvDCorrenBlekinge Läns TidningGöteborgs-PostenDNHavsboken är ett fascinerande kalejdoskop om de stora, mörka, okända djupen.”Havsboken har belönats med flera norska litteraturpriser och rättigheterna är sålda till 16 länder.Havsboken är en spännande och underhållande berättelse som med hjälp av historia och vetenskap, mytologi och humor ger en helt ny förståelse för havet där allting började.

Utgivande förlag: Pocketförlaget