Havets ord – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Torbjörn Dalnäs

Jämför och hitta det billigaste priset på Havets ord innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Havets ord är skriven av Torbjörn Dalnäs och gavs ut 2014-09-14.

Havets ord som bok, ljudbok eller e-bok.
Havets ord

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 159

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Havets ord

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Havets ord. Boken är skriven av författaren Torbjörn Dalnäs. Breakwater Publishing är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Havets ord var 2014-09-14.

Originalspråket som Torbjörn Dalnäs skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Språk- & Ordböcker vilket ger den C som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Havets ord i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 333 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 210 x 150 x 10 mm och den väger så mycket som 712 g. Havets ord ISBN är 9789186687281. Havets ord är en fristående bok .


Läs Havets ord som bok

För dig som vill köpa och läsa Havets ord som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 159 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Havets ord som ljudbok

Vill du lyssna på Havets ord som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Havets ord som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Havets ord som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Havets ord som pocket

Havets ord finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Havets ord med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Havets ord med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Havets ord
 • Författare: Torbjörn Dalnäs
 • Genre: Språk- & Ordböcker
 • Förlag: Breakwater Publishing
 • Utgivningsdatum: 2014-09-14
 • Pris: 159
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 333
 • Fysiska dimensioner: 210 x 150 x 10 mm
 • SAB: C
 • ISBN: 9789186687281

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Havets ord?

Havets ord är skriven av författaren Torbjörn Dalnäs

När gavs Havets ord ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2014-09-14.

Var kan jag köpa Havets ord?

Vi rekommenderar att du köper Havets ord hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Havets ordYrkessjömännens språk är kärnfullt. Det har berikats med oräkneliga bidrag från skilda epoker och streck på kompassrosen. Många av de äldre termerna har frisiskt eller nederländskt ursprung. Direkt eller via den närbesläktade lågtyskan smög de sig in i de skandinaviska sjömännens ordskatt. Under senare sekler har importen ofta skett från brittisk och amerikansk engelska, med åtskilliga inslag som filtrerats genom det norska sjömansspråket – de skandinaviska sjömännen var länge ett dominerande inslag i världssjömanskåren, sin tids filippinare. Men sjömansspråket inrymmer även en hel del ord som – likt flyttfåglar – tagit sig från mera exotiska språkområden, som det arabiska. Denna skrift vill bidra till att spegla detta rika kulturarv.

Utgivande förlag: Breakwater Publishing