Havamal : den Höges sång – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Översättning Erik Brate

Jämför och hitta det billigaste priset på Havamal : den Höges sång innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Havamal : den Höges sång är skriven av Översättning Erik Brate och gavs ut 2017-12-06.

Havamal : den Höges sång som bok, ljudbok eller e-bok.
Havamal : den Höges sång

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 215

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Havamal : den Höges sång

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Havamal : den Höges sång. Boken är skriven av författaren Översättning Erik Brate. Mimers Källas Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Havamal : den Höges sång var 2017-12-06.

Originalspråket som Översättning Erik Brate skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Poesi vilket ger den Hc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Havamal : den Höges sång i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 97 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 180 x 110 x 10 mm och den väger så mycket som 90 g. Havamal : den Höges sång ISBN är 9789197882941. Havamal : den Höges sång är en fristående bok .


Läs Havamal : den Höges sång som bok

För dig som vill köpa och läsa Havamal : den Höges sång som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 215 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Havamal : den Höges sång som ljudbok

Vill du lyssna på Havamal : den Höges sång som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Havamal : den Höges sång som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Havamal : den Höges sång som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Havamal : den Höges sång som pocket

Havamal : den Höges sång finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Havamal : den Höges sång med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Havamal : den Höges sång med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Havamal : den Höges sång
 • Författare: Översättning Erik Brate
 • Genre: Poesi
 • Förlag: Mimers Källas Förlag
 • Utgivningsdatum: 2017-12-06
 • Pris: 215
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 97
 • Fysiska dimensioner: 180 x 110 x 10 mm
 • SAB: Hc
 • ISBN: 9789197882941

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Havamal : den Höges sång?

Havamal : den Höges sång är skriven av författaren Översättning Erik Brate

När gavs Havamal : den Höges sång ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2017-12-06.

Var kan jag köpa Havamal : den Höges sång?

Vi rekommenderar att du köper Havamal : den Höges sång hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

“Jag råder dig, Loddfavner, men råd må du taga;du får fördel, om du följer dem, de bli goda att begagna.”Hávamál, eller den höges sång, sägs vara ord från Oden själv. Det är en av de mest omtyckta dikterna från den poetiska Eddan, och kanske det verk som betyder mest för moderna hedningar. I Hávamál finner vi nämligen levnadsråd, om såväl hur vi ska uppträda mot gäster som i mer andliga spörsmål. Men det handlar inte om svartvita förbud eller påbud, eller hot om straff. Det är helt enkelt levnadsråd. Vi hoppas att denna bok kan bidra till en ökad förståelse för den forna seden, eller asatron, och vara ett stöd i vardagslivet för den som vill leva efter seden i nutid.Mimers Källas Förlag har tidigare gett utOrd om sed – hedniska betraktelser vid dagens början, På gudarnas stigar och Forn sed i nutid.Översättning: Erik BrateRedaktör: Bruse LF Persson

Utgivande förlag: Mimers Källas Förlag