Hästar och gastar – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Peppe Öhman

Jämför och hitta det billigaste priset på Hästar och gastar innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Hästar och gastar är skriven av Peppe Öhman och gavs ut .

Hästar och gastar som bok, ljudbok eller e-bok.
Hästar och gastar

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 201

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Hästar och gastar

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Hästar och gastar. Boken är skriven av författaren Peppe Öhman. Schildts & Söderströms är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Hästar och gastar var .

Originalspråket som Peppe Öhman skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Hästar och gastar är det: 9789515260352.


Läs Hästar och gastar som bok

För dig som vill köpa och läsa Hästar och gastar som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 201 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Hästar och gastar som ljudbok

Vill du lyssna på Hästar och gastar som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Hästar och gastar som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Hästar och gastar som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Hästar och gastar som pocket

Hästar och gastar finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Hästar och gastar med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Hästar och gastar med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Hästar och gastar
  • Författare: Peppe Öhman
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Schildts & Söderströms
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 201
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789515260352

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Hästar och gastar?

Hästar och gastar är skriven av författaren Peppe Öhman

När gavs Hästar och gastar ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Hästar och gastar?

Vi rekommenderar att du köper Hästar och gastar hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Maja har vid sidan av sitt hästintresse börjat sluka kusliga böcker om spöken, gastar och vampyrer. Och nu är hon plötsligt livrädd för mörker och att sova på främmande platser. Samtidigt ser kompisarna Parisa och Robin ivrigt fram emot allt roligt de ska uppleva tillsammans med Maja på höstlovets ridläger. Det de inte vet är att Maja har bestämt sig för att inte åka. Men så får Maja veta att hennes älskade sköthäst Frank ska säljas efter lägret. Maja inser att hon till varje pris måste stoppa det fruktansvärda från att hända. Och att det enda alternativet hon har för att lyckas med sin plan är att åka på läger. <i>Hästar och gastar</i> är den tredje delen i Peppe Öhmans serie om Maja och Frank.

Utgivande förlag: Schildts & Söderströms