Härdad : narkotikapolis med gatan i blodet

Härdad : narkotikapolis med gatan i blodet – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av René Dahl Andersen, Casper Fauerholdt

Jämför och hitta det billigaste priset på Härdad : narkotikapolis med gatan i blodet innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Härdad : narkotikapolis med gatan i blodet är skriven av René Dahl Andersen, Casper Fauerholdt och gavs ut .

Härdad : narkotikapolis med gatan i blodet som bok, ljudbok eller e-bok.
Härdad : narkotikapolis med gatan i blodet

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 235

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Härdad : narkotikapolis med gatan i blodet

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Härdad : narkotikapolis med gatan i blodet. Boken är skriven av författaren René Dahl Andersen, Casper Fauerholdt. Lind & Co är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Härdad : narkotikapolis med gatan i blodet var .

Originalspråket som René Dahl Andersen, Casper Fauerholdt skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Biografier|Samhälle & politik” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Härdad : narkotikapolis med gatan i blodet är det: 9789180184762.


Läs Härdad : narkotikapolis med gatan i blodet som bok

För dig som vill köpa och läsa Härdad : narkotikapolis med gatan i blodet som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 235 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Härdad : narkotikapolis med gatan i blodet som ljudbok

Vill du lyssna på Härdad : narkotikapolis med gatan i blodet som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Härdad : narkotikapolis med gatan i blodet som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Härdad : narkotikapolis med gatan i blodet som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Härdad : narkotikapolis med gatan i blodet som pocket

Härdad : narkotikapolis med gatan i blodet finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Härdad : narkotikapolis med gatan i blodet med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Härdad : narkotikapolis med gatan i blodet med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Härdad : narkotikapolis med gatan i blodet
  • Författare: René Dahl Andersen, Casper Fauerholdt
  • Genre: Biografier|Samhälle & politik
  • Förlag: Lind & Co
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 235
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789180184762

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Härdad : narkotikapolis med gatan i blodet?

Härdad : narkotikapolis med gatan i blodet är skriven av författaren René Dahl Andersen, Casper Fauerholdt

När gavs Härdad : narkotikapolis med gatan i blodet ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Härdad : narkotikapolis med gatan i blodet?

Vi rekommenderar att du köper Härdad : narkotikapolis med gatan i blodet hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

"Både positiva och mindre positiva sidor hos exempelvis den danska polisen lyfts fram. Hela tiden berättat på ett rakt och lättläst vis. […] Alla fantaster av polisarbete och 'True crime' har mycket att hämta här." BTJ René Dahl Andersen är ett underbarn inom dansk polis, tills allt går snett. Han flyttar som ung polisman från småstan till Köpenhamn och drömmer om att jobba i den tuffaste gruppen inom polisen. När han når sitt mål kastas han från första dagen in i en gråzon mellan samhällets lagar och polisledningens order. René och kollegorna arbetar i en hård miljö bland langare, knarkare och polisinformatörer, ibland på tvärs mot både lag och rätt. På gatan är det viktigast att de riktig stora brottslingarna grips. Efter 20 års arbete som narkotikapolis, källdrivare och undercoveragent för danska säkerhetspolisen kan René inte riktigt skilja mellan rätt och fel. I en blandning av maktlöshet och storhetsvansinne stjäl han från sin egen arbetsplats, avslöjas och tvingas lämna poliskåren. RENÉ DAHL ANDERSEN (född 1972) var sergeant vid Livregementet i Viborg 1992 94 och 1998 2008 verksam vid Köpenhamnspolisen. Han utbildades till undercoveragent vid FBI och arbetade som inbäddad agent i åratal. CASPER FAUERHOLDT (född 1989) är frilansjournalist och har tidigare skrivit tre böcker. Boken belönades vid danska Mofibo Awards som bästa biografi 2021. "Spännande skrivet och lättläst." Information "Litterärt kinderägg […] våldsamt välskrivet." Berlingske

Utgivande förlag: Lind & Co