»Här njuta vi af lifvet!«. Badliv, turistliv och nöjesliv i Båstad genom tiderna – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Erik Magnusson

Jämför och hitta det billigaste priset på »Här njuta vi af lifvet!«. Badliv, turistliv och nöjesliv i Båstad genom tiderna innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. »Här njuta vi af lifvet!«. Badliv, turistliv och nöjesliv i Båstad genom tiderna är skriven av Erik Magnusson och gavs ut 2013-06-15.

»Här njuta vi af lifvet!«. Badliv, turistliv och nöjesliv i Båstad genom tiderna som bok, ljudbok eller e-bok.
»Här njuta vi af lifvet!«. Badliv, turistliv och nöjesliv i Båstad genom tiderna

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 370

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om »Här njuta vi af lifvet!«. Badliv, turistliv och nöjesliv i Båstad genom tiderna

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring »Här njuta vi af lifvet!«. Badliv, turistliv och nöjesliv i Båstad genom tiderna. Boken är skriven av författaren Erik Magnusson. Stilbildarna i Mölle är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för »Här njuta vi af lifvet!«. Badliv, turistliv och nöjesliv i Båstad genom tiderna var 2013-06-15.

Originalspråket som Erik Magnusson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Socialhistoria & kulturhistoria vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa »Här njuta vi af lifvet!«. Badliv, turistliv och nöjesliv i Båstad genom tiderna i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 336 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 280 x 260 x 29 mm och den väger så mycket som 1736 g. »Här njuta vi af lifvet!«. Badliv, turistliv och nöjesliv i Båstad genom tiderna ISBN är 9789198033328. »Här njuta vi af lifvet!«. Badliv, turistliv och nöjesliv i Båstad genom tiderna är en fristående bok .


Läs »Här njuta vi af lifvet!«. Badliv, turistliv och nöjesliv i Båstad genom tiderna som bok

För dig som vill köpa och läsa »Här njuta vi af lifvet!«. Badliv, turistliv och nöjesliv i Båstad genom tiderna som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 370 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på »Här njuta vi af lifvet!«. Badliv, turistliv och nöjesliv i Båstad genom tiderna som ljudbok

Vill du lyssna på »Här njuta vi af lifvet!«. Badliv, turistliv och nöjesliv i Båstad genom tiderna som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs »Här njuta vi af lifvet!«. Badliv, turistliv och nöjesliv i Båstad genom tiderna som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa »Här njuta vi af lifvet!«. Badliv, turistliv och nöjesliv i Båstad genom tiderna som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs »Här njuta vi af lifvet!«. Badliv, turistliv och nöjesliv i Båstad genom tiderna som pocket

»Här njuta vi af lifvet!«. Badliv, turistliv och nöjesliv i Båstad genom tiderna finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa »Här njuta vi af lifvet!«. Badliv, turistliv och nöjesliv i Båstad genom tiderna med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa »Här njuta vi af lifvet!«. Badliv, turistliv och nöjesliv i Båstad genom tiderna med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: »Här njuta vi af lifvet!«. Badliv, turistliv och nöjesliv i Båstad genom tiderna
 • Författare: Erik Magnusson
 • Genre: Socialhistoria & kulturhistoria
 • Förlag: Stilbildarna i Mölle
 • Utgivningsdatum: 2013-06-15
 • Pris: 370
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 336
 • Fysiska dimensioner: 280 x 260 x 29 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789198033328

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit »Här njuta vi af lifvet!«. Badliv, turistliv och nöjesliv i Båstad genom tiderna?

»Här njuta vi af lifvet!«. Badliv, turistliv och nöjesliv i Båstad genom tiderna är skriven av författaren Erik Magnusson

När gavs »Här njuta vi af lifvet!«. Badliv, turistliv och nöjesliv i Båstad genom tiderna ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2013-06-15.

Var kan jag köpa »Här njuta vi af lifvet!«. Badliv, turistliv och nöjesliv i Båstad genom tiderna?

Vi rekommenderar att du köper »Här njuta vi af lifvet!«. Badliv, turistliv och nöjesliv i Båstad genom tiderna hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Båstad ståtade redan på 1850-talet med både badhus och societetshus, men järnvägen innebar ett språng för köpingen som turistort.Hotell och sommarpensionat växte upp som svampar ur jorden när badgästerna kom från när och fjärran.Bland dem som steg av tåget fanns kung Gustav V, statsminister Per Albin Hansson och vissångaren Evert Taube.Båstad har förvandlats under mer än 160 år som badort. Först var detbaden, de stärkande promenaderna och de många utflyktsmålen som lockade. När turistströmmarna ökade blev det myllrande folklivet ett skäl i sig att åka till Båstad. Sedan 1930-talet drar också golf och tennis.Under alla decennier har även nöjes livet haft en stark dragningskraft. Danskvällarna på Pershög och Hotell Viktoria avlöstes av dans på Strand, Malens och Riviera. På 1960-talet kom diskoteken.Under 2000-talet har nya societetshus vuxit upp i Båstad i form av tennisens VIP-lounger och “Kristallrummet” på Pepes Bodega. Båstad håller ställningarna som mondän badort.Denna bok, med sina faktaspäckade och spännande berättelser, och med sina över 700 bilder, fördjupar den historiska kunskapen om turistlivet i Båstad med fokus på hotell-, pensionats- och kafénäringarna.

Utgivande förlag: Stilbildarna i Mölle