Här kommer skogsmaskinerna – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Arne Norlin

Jämför och hitta det billigaste priset på Här kommer skogsmaskinerna innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Här kommer skogsmaskinerna är skriven av Arne Norlin och gavs ut 2020-09-18.

Här kommer skogsmaskinerna som bok, ljudbok eller e-bok.
Här kommer skogsmaskinerna

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 129

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Här kommer skogsmaskinerna

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Här kommer skogsmaskinerna. Boken är skriven av författaren Arne Norlin. Rabén &amp är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Här kommer skogsmaskinerna var 2020-09-18.

Originalspråket som Arne Norlin skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Barnböcker 3-6 år: # 9 vilket ger den Hcf som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Här kommer skogsmaskinerna i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 32 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 253 x 207 x 8 mm och den väger så mycket som 283 g. Här kommer skogsmaskinerna ISBN är . Här kommer skogsmaskinerna är en del av serien: Halvan.


Läs Här kommer skogsmaskinerna som bok

För dig som vill köpa och läsa Här kommer skogsmaskinerna som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 129 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Här kommer skogsmaskinerna som ljudbok

Vill du lyssna på Här kommer skogsmaskinerna som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Här kommer skogsmaskinerna som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Här kommer skogsmaskinerna som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Här kommer skogsmaskinerna som pocket

Här kommer skogsmaskinerna finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Här kommer skogsmaskinerna med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Här kommer skogsmaskinerna med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Här kommer skogsmaskinerna
 • Författare: Arne Norlin
 • Genre: Barnböcker 3-6 år: # 9
 • Förlag: Rabén &amp
 • Utgivningsdatum: 2020-09-18
 • Pris: 129
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 32
 • Fysiska dimensioner: 253 x 207 x 8 mm
 • SAB: Hcf
 • ISBN:

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Här kommer skogsmaskinerna?

Här kommer skogsmaskinerna är skriven av författaren Arne Norlin

När gavs Här kommer skogsmaskinerna ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2020-09-18.

Var kan jag köpa Här kommer skogsmaskinerna?

Vi rekommenderar att du köper Här kommer skogsmaskinerna hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Halvan är skogsmaskinist, han jobbar i skogen och kör en skördare. Vi får följa med under avverkningen och se hur arbetet går till när man avverkar skog och planterar ny, allt enligt kartan som Halvan har.Lär dig om skördaren, nio meter lång och 3 meter bred på nästan 25 ton. Den har en kran längst fram på en arm som når 11 meter bort. Den både griper, skär och skalar av bark och grenar för att sen kapa träden i lämpliga längder som den märker upp med sprejfärg så man ser vad trädet ska bli. Att köra skördare är lite som att spela spel med en joystick.Spännande och lärorik berättelse om skogen och livet som skogsarbetare i denna faktaspäckade bok för de minsta fordonsälskarna.

Utgivande förlag: Rabén &amp