Här kommer alla fordonen: pekbok och kubpussel – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Arne Norlin

Jämför och hitta det billigaste priset på Här kommer alla fordonen: pekbok och kubpussel innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Här kommer alla fordonen: pekbok och kubpussel är skriven av Arne Norlin och gavs ut 2019-10-07.

Här kommer alla fordonen: pekbok och kubpussel som bok, ljudbok eller e-bok.
Här kommer alla fordonen: pekbok och kubpussel

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 119

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Här kommer alla fordonen: pekbok och kubpussel

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Här kommer alla fordonen: pekbok och kubpussel. Boken är skriven av författaren Arne Norlin. Rabén &amp är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Här kommer alla fordonen: pekbok och kubpussel var 2019-10-07.

Originalspråket som Arne Norlin skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Småbarnsböcker & leksaksböcker vilket ger den Hcf som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Kartonnage (Board book).

Om du vill läsa Här kommer alla fordonen: pekbok och kubpussel i traditionell inbundet format eller pocket så består den av antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 150 x 151 x 89 mm och den väger så mycket som 340 g. Här kommer alla fordonen: pekbok och kubpussel ISBN är 9789129720235. Här kommer alla fordonen: pekbok och kubpussel är en del av serien: Halvan.


Läs Här kommer alla fordonen: pekbok och kubpussel som bok

För dig som vill köpa och läsa Här kommer alla fordonen: pekbok och kubpussel som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 119 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Här kommer alla fordonen: pekbok och kubpussel som ljudbok

Vill du lyssna på Här kommer alla fordonen: pekbok och kubpussel som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Här kommer alla fordonen: pekbok och kubpussel som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Här kommer alla fordonen: pekbok och kubpussel som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Här kommer alla fordonen: pekbok och kubpussel som pocket

Här kommer alla fordonen: pekbok och kubpussel finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Här kommer alla fordonen: pekbok och kubpussel med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Här kommer alla fordonen: pekbok och kubpussel med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Här kommer alla fordonen: pekbok och kubpussel
 • Författare: Arne Norlin
 • Genre: Småbarnsböcker & leksaksböcker
 • Förlag: Rabén &amp
 • Utgivningsdatum: 2019-10-07
 • Pris: 119
 • Format: Kartonnage (Board book)
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor:
 • Fysiska dimensioner: 150 x 151 x 89 mm
 • SAB: Hcf
 • ISBN: 9789129720235

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Här kommer alla fordonen: pekbok och kubpussel?

Här kommer alla fordonen: pekbok och kubpussel är skriven av författaren Arne Norlin

När gavs Här kommer alla fordonen: pekbok och kubpussel ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2019-10-07.

Var kan jag köpa Här kommer alla fordonen: pekbok och kubpussel?

Vi rekommenderar att du köper Här kommer alla fordonen: pekbok och kubpussel hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

En fin presentbox med både bok och kubpussel med fordon till de yngsta.Här kommer alla fordonen är en tålig liten kartongbok där vi får träffa Halvan som kan köra brandbil, ambulans, polisbil, flygplan, långtradare och färja. Det medföljer även roliga klossar som kan byggas ihop till sex olika pusselmotiv.Över en och en halv miljon Halvan-böcker har hittat sina läsare. Genom åren har Halvan visat oss hur en mängd fordon ser ut, fungerar och vad de används till. Nu får nya läsare chansen att upptäcka Halvan!

Utgivande förlag: Rabén &amp