Happy : en häst på miljonen – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Lin Hallberg

Jämför och hitta det billigaste priset på Happy : en häst på miljonen innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Happy : en häst på miljonen är skriven av Lin Hallberg och gavs ut 2021-06-07.

Happy : en häst på miljonen som bok, ljudbok eller e-bok.
Happy : en häst på miljonen

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 147

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Happy : en häst på miljonen

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Happy : en häst på miljonen. Boken är skriven av författaren Lin Hallberg. Bonnier Carlsen är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Happy : en häst på miljonen var 2021-06-07.

Originalspråket som Lin Hallberg skrev och gav ut boken på var . Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Kartonnage.

Om du är ute efter ISBN-numret för Happy : en häst på miljonen är det: 9789179758707.


Läs Happy : en häst på miljonen som bok

För dig som vill köpa och läsa Happy : en häst på miljonen som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 147 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Happy : en häst på miljonen som ljudbok

Vill du lyssna på Happy : en häst på miljonen som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Happy : en häst på miljonen som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Happy : en häst på miljonen som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Happy : en häst på miljonen som pocket

Happy : en häst på miljonen finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Happy : en häst på miljonen med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Happy : en häst på miljonen med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Happy : en häst på miljonen
  • Författare: Lin Hallberg
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Bonnier Carlsen
  • Utgivningsdatum: 2021-06-07
  • Pris: 147
  • Format: Kartonnage
  • ISBN: 9789179758707

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Happy : en häst på miljonen?

Happy : en häst på miljonen är skriven av författaren Lin Hallberg

När gavs Happy : en häst på miljonen ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2021-06-07.

Var kan jag köpa Happy : en häst på miljonen?

Vi rekommenderar att du köper Happy : en häst på miljonen hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

En hästbok med alla de klassiska ingredienserna: utanförskap, sorg, obeskrivlig lycka och vänskapen till en häst! En dag händer det, precis sådär som det alltid gör i hästböckerna som Madde läser. Maddes pappa säger att Madde ska få en alldeles egen häst att ta hand om, eftersom hon har varit så ensam när mamma har varit sjuk. Madde hittar Happy, den underbara brunfläckiga ponnyn, och det blir kärlek nästan vid första ögonkastet. Allting är så bra, ända tills den där dagen då årets första snö faller och Madde rider ut på Happy i skogen. Efter det är ingenting sig likt igen… Lin Hallberg och Margareta Nordqvist ger även ut succéböckerna om Sigge på Bonnier Carlsen. Nu kommer deras älskade klassiker "Happy – en häst på miljonen" äntligen i nyutgåva.

Utgivande förlag: Bonnier Carlsen